Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ραπτόπουλο-Άγραφα 1-3 Πανάξια στον τελικό οι ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΑΙΟΙ

Στο μεγάλο τελικό προκρίθηκαν τα Άγραφα μετά την νίκη τους στον δεύτερο ημιτελικό με 3-1 εκτός έδρας, επί της Δόξας.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, έκανε 2 τις νίκες στα ημιτελικά και έτσι τώρα θα αντιμετωπίσει το ΒΕΛΟΥΧΙ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία τους, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.  
                                                      ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
9΄ : Ο Κατής από αριστερά βρήκε τον Γουλέτα, αυτός εξ επαφής πλάσαρε τον Ρεσίτη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια. Ο έμπειρος παίκτης θα μπορούσε να γύριζε την μπάλα σε αμαρκάριστους συμπαίκτες του.
15΄ : Ο Παππάς βρήκε τον Γούλα Λ., που μέσα από την περιοχή και δεξιά σούταρε άτσαλα με την μπάλα να φεύγει απελπιστικά άουτ.
16΄ : Δυνατό σουτ του Κατή εκτός περιοχής πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
18΄ : Ο Γουλέτας σέντραρε από δεξιά και ο Καλύβας Τ., εξ επαφής χωρίς πίεση με πανέμορφο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη και άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1.
27΄ : Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ισχυριζόμενοι ότι ο Ζήκας κοντρόλαρε με το χέρι, ανακόπτοντας τον Καλύβα Κ. Ο ρέφερι Κέκελος σωστά δεν καταλόγισε κάτι.
35΄ : Ο Γούλετας βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε θέση δεξιά και ανατράπηκε από τον Μυρισιώτη, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Κατής ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, πλάσαρε στο κέντρο του τέρματος και διαμόρφωσε το 0-2.
41΄ : Ο Μπαστάνης Θ.(Ν) εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Καρανταλής από κοντά πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε ελάχιστα πάνω από το τέρμα του Κατσαντώνη.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
53΄ : Ο Ζωχάκης έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Μάρκης από την δεξιά γωνία της μικρής περιοχής σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι της Δόξας.
55΄ : Δυνατό σουτ του Μπαστάνη Θ.(Ν) από τα όρια της μεγάλης περιοχής κατέληξε άουτ από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
58΄ : Ο Τύμπας μπήκε ταχύτατα στην περιοχή από αριστερά, έφτασε απέναντι στον Καλύβα Γ., πλάσαρε από δύσκολη θέση, όμως ο Μάρκης απομάκρυνε λίγο πριν την γραμμή το πλασέ του ικανότατου μέσου της Δόξας.
59΄ : Ο Θεοχάρης έκανε εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Γουλέτα, που από την μικρή περιοχή χωρίς πίεση σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Ραπτοπούλου.
62΄ : Σουτ του Γούλα Σ. πέρασε λίγο άουτ.
65΄ : Ο Ντζίμας Θ. με μπαλιά ακριβείας από το κέντρο τροφοδότησε τον Γούλα Λ., που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καλύβα πλάσαρε υποδειγματικά και μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον ημιτελικό.
72΄ : Ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η κεφαλιά του Κατή από κοντά έφυγε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
77΄ : Μετά από σύγχυση στην περιοχή των Αγράφων, ο Γούλας Λ. πάσαρε στον αμαρκάριστο Παππά, ο οποίος από κοντά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύωνμ χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
86΄ : Σουτ του Καλύβα Κ. εκτός περιοχής απέκρουσε ο Ρεσίτης.
88΄ : Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Αγράφων ο Ανδρεάκης έδωσε στον Κορέντζελο, το πλασέ του οποίου απέκρουσαν με υπερένταση οι αμυντικοί των Αγράφων λίγο πριν την γραμμή του τέρματος.
89΄ : Σε υποδειγματική αντεπίθεση των Αγράφων, ο Καλύβας Τ. με κάθετη έβγαλε τον αδερφό του Καλύβα Κ. απέναντι στον Ρεσίτη, αυτός τον πλάσαρε υποδειγματικά στην έξοδο και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
91΄ : Σουτ του Μπαστάνη Θ.(Ν) εκτός περιοχής μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Καλύβας Γ.
Συνθέσεις ομάδων
Ραπτόπουλο (Άκης Ανδρεάκης) : Ρεσίτης, Ζήκας(69΄ Ανδρεάκης), Μυρισιώτης(26΄ λ.τρ. Μπαστάνης Θ.(Ε)), Γούλας Σ., Σκεπετάρης, Καρανταλής(46΄ Τύμπας), Γούλας Λ., Κορέντζελος, Παππάς, Μπαστάνης Θ.(Ν), Ντζίμας Θ.
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Καλύβας Γ., Ζωχάκης, Σβερώνης Λ.(63΄ Κίτσιος Χ.), Τσιγαρίδας, Ηλιάδης, Κατής, Μάρκης, Καλύβας Τ., Καλύβας Κ., Γουλέτας(76΄ Γατής Β.), Πατρώνης(46΄ Θεοχάρης)
Υψηλού επιπέδου η διαιτησία από τον Πάνο Κέκελο και τους Βοηθούς του Βασίλη Σπυράτο και Πάνο Φωτόπουλο (του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας)