Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Συμμετοχή Εκπαιδευτικών από την Ευρυτανία στο πλαίσιο της Πιλοτικής Φάσης του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης.


  Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της Πιλοτικής Φάσης του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 15 Ιουνίου 2011 έως 3 Δεκεμβρίου 2011, δύναται να συμμετέχουν 8.400 μόνιμοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ 02, ΠΕ 04, ΠΕ 05, ΠΕ 06, ΠΕ 07, ΠΕ 60, ΠΕ 70 οι οποίοι υπηρετούν στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Μυτιλήνης και Ευρυτανίας.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να επισκεφτούν το διαδικτυακό τόπο www.epimorfosi.edu.gr από τη Δευτέρα 16 Μαΐου έως την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 21:00.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των παρεχόμενων θέσεων προς επιμόρφωση, γίνεται δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εξασφάλιση του αδιάβλητου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Μαΐου, σε ανοικτή δημόσια διαδικασία.