Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο Σάκης Τσιώλης κοντά στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Κρέντης

Την πρόσκληση του ξεχωριστού φίλου και αδελφού, π. Ευαγγέλου Φεγγούλη, να επισκεφτεί την Κρέντη, αποδέχτηκε την περασμένη Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, ο Σάκης Τσιώλης. Ο Αγραφιώτης Προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από τα Βραγγιανά Αγράφων, μια μέρα πριν ολοκληρώσει η αποστολή του Άρη, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι,
συνοδευόμενος από τον καλό του επίσης φίλο Εκπαιδευτικό Δημήτρη Αντωνίου, επισκέφτηκε την Δυτική Ευρυτανία και κυρίως την Κρέντη όπου του δόθηκε η ευκαιρία να χαλαρώσει για λίγο από την κούραση της προετοιμασίας αλλά και να περάσει ευχάριστα με καλούς φίλους και φυσικά με τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Κρέντης.
Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου, φτάνοντας στην Κρέντη γύρω στις 2 μ.μ. έτυχε θερμής υποδοχής από τον εφημέριο του χωριού και τα μέλη του Εκκλ. Συμβουλίου και φυσικά από τα παιδιά του Κατηχητικού, που του πρόσφεραν μια ανθοδέσμη με λουλούδια και ένα γράμμα. Ακολούθως ο κ. Τσιώλης προσκύνησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου και έλαβε από τον π. Ευάγγελο ως ανάμνηση – ευλογία μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου. Βαθύτατα συγκινημένος ο προπονητής του Άρη ευχαρίστησε τον πνευματικό του φίλο και αδελφό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε για το δώρο και τις ευχές και στην συνέχεια ομίλησε στα παιδιά του Κατηχητικού, τα οποία τον άκουσαν με μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερο σεβασμό, καθότι ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν από κοντά ένα τόσο σπουδαίο παράγοντα του αθλητικού χώρου και μάλιστα να συνομιλεί μαζί τους.
Ο κ. Τσιώλης στο τέλος κάλεσε τα παιδιά του Κατηχητικού να επισκεφτούν την Θεσσαλονίκη, όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν με την ομάδα Κ17 του Άρη στο γήπεδο ΧΑΡΙΛΑΟΥ, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα ματς του Άρη για το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Τα παιδιά κατενθουσιασμένα ευχαρίστησαν τον Κόουτς του Άρη και αποχώρησαν τρισευτυχισμένα για τα σπίτια τους.
Το πρόγραμμα στην συνέχεια είχε φαγητό σε γνωστό ξενώνα της Κρέντης. Εκεί ο Σάκης Τσιώλης με τον π. Ευάγγελο, τον Πρόεδρο του Α.Ο. Κρέντης Χρυσόστομο Μάκκα, τον Προπονητή του Κατηχητικού Βαγγέλη Τσιγαρίδα, τον Εκκλ. Επίτροπο Γιώργο Μάκκα και τους Αδελφούς Γιώργο και Αργύρη Μάκκα, γεύτηκαν την ψητή με βούτυρο ποταμίσια πέστροφα και τα άλλα υπέροχα εδέσματα που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι ιδιοκτήτες του Ξενώνα για την τράπεζα αυτή.

Η συζήτηση κατά την διάρκεια του γεύματος, πανέμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα. Όμως ο χρόνος πέρασε και το απόγευμα έπρεπε να επιστρέψει νωρίς στο Καρπενήσι γιατί στις 7 μ.μ. ήταν προγραμματισμένο το φιλικό με τον Παναιτωλικό.
Σύντομα αν όλα πάνε καλά, ο κορυφαίος Έλληνας Προπονητής θα επισκεφτεί και πάλι τον Δήμο Αγράφων για άλλο βέβαια λόγο, αλλά και για να ξαναδεί αγαπητά πρόσωπα που τόσο έχει εκτιμήσει.
Η ευχή πρωτιάς του Πατρός Ευάγγελου
Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού  Άρης-Παναιτωλικός ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης, έδωσε μία μπάλα και μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της στον Πατέρα Ευάγγελο, αφιερωμένο στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του και δήλωσε. «Ο π. Ευάγγελος, αδελφικός φίλος, επιτελεί  ένα σημαντικό εκκλησιαστικό και κοινωνικό έργο στην Ευρυτανία και είναι άξιος συγχαρητηρίων για αυτό και του δίνουμε την μπάλα και την φανέλα με όλες τις υπογραφές προς ανάμνηση και εκτίμηση στο πρόσωπό του», εξήγησε ο Τσιώλης.
Από την πλευρά του ο Πατήρ Ευάγγελος τόνισε: «Ευχαριστώ τον αδελφό Σάκη για όλα και εύχομαι ο Άρης να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του νέου ελληνικού πρωταθλήματος και φέτος να κάνει την διαφορά. Να πετύχει τους στόχους ο κόουτς, με το καλύτερο να είναι η πρωτιά».