Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ημερίδα ενημέρωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και την ΑΝΔΙΑ


Αύριο, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011, στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι ημερίδα ενημέρωσης από την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και την ΑΝ.ΔΙΑ. με θέματα την Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα, τον Εναλλακτικό Τουρισμό και τον Εκσυγχρονισμό Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου και καλούνται να συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε νέες καινοτομικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.
Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης έχει ως εξής:
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας , σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων:
 «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», που αφορά επενδύσεις οι οποίες επιδιώκουν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα ή τεχνογνωσία σε επιχειρηματική καινοτομία,
«Εναλλακτικός Τουρισμός», που αφορά επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε μορφή τουρισμού (αθλητικός, πολιτιστικός, θαλάσσιος, γαστρονομικός, υγείας κι ευεξίας κ.α.). Το πρόγραμμα βρίσκεται σε προδημοσίευση.
«Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών» που αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στους τομείς των αμιγώς χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών (διεθνών και μη). Το πρόγραμμα βρισκόταν σε  Δημόσια Διαβούλευση έως 17/6/2011.
Καλούνται να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε νέες καινοτομικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, επιχειρήσεις του κλάδου του εναλλακτικού τουρισμού και οι επιχειρήσεις του κλάδου των χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου και ώρα 19:30, στο Καρπενήσι, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ν. Τσιαμπούλα .