Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» από την Κρέντη Με κινήσεις ματ της τελευταίας στιγμής υπέγραψαν στον Α.Ο. ο Λάμπρος Γούλας από την Δόξα Ραπτοπούλου και οι Βαλάντης Γεωργούλας και Γιάννης Μπαϊκούσης που παλιότερα είχαν αγωνιστεί στην Φραγκίστα.

Για το τέλος κράταγε τις μεγάλες εκπλήξεις, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, η νέα Διοίκηση του Α.Ο. Κρέντης. Με συντονισμένες κινήσεις, αποκτήθηκαν οι τρεις παραπάνω σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τόσο ο Λάμπρος Γούλας, που είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του τοπικού μας πρωταθλήματος και όχι μόνο, όσο και οι Βαλάντης Γεωργούλας και Γιάννης Μπαϊκούσης, γνωστοί από το πέρασμά τους από την Φραγκίστα και έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα σε κορυφαίες ομάδες της Φθιώτιδας,
είναι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και δυνατά εργαλεία στα χέρια κάθε προπονητή. Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή της Διοίκησης να ενισχύσει με τόσο καλούς και ποιοτικούς παίχτες την ομάδα και το γεγονός ότι έχουν ήδη αποκτηθεί 4 καλοί πιτσιρικάδες, εκ των οποίων και ο γιος του προπονητή Κώστας Χρυσαφόπουλος, ο πολύ καλός Κ. Αρκουμάνης, που έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό με την Φταγκίστα καθώς και ο Πολ. Λιάγκος, δημιουργεί στο συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, όλες εκείνες τις προοπτικές, να γίνει φέτος η Κρέντη μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο τοπικό μας πρωτάθλημα.
Ξεκίνημα με στόχους για κάτι καλύτερο από την περασμένη χρονιά.
Εντωμεταξύ την περασμένη Τετάρτη 24 Αυγούστου, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Χρυσαφόπουλου συγκεντρώθηκαν στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Κερασοχωρίου.
Μετά την καθιερωμένη ομιλία στα αποδυτήρια και την γνωριμία με τον νέο τεχνικό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ μοιράστηκαν το αθλητικό υλικό και βγήκαν στο γήπεδο για την πρώτη τους προπόνηση.
Παρόντες ήταν περίπου 14-15 ποδοσφαιριστές, καθώς απουσίαζαν 3-4 άτομα λόγω εργασίας. Ο 39χρονος τεχνικός δούλεψε αρκετά στην κατοχή μπάλας τους παίχτες του, ενώ στο τέλος παίχτηκε το πρώτο οικογενειακό διπλό στο μισό του γηπέδου (8Χ8).
Ο αγιασμός εν όψει της νέας περιόδου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.
Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής Κρέντης) : «Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι από πέρυσι»
Για το ξεκίνημα : «Σίγουρα το ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός. Προσπαθούμε να πλαισιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την ομάδα αριθμητικά, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στους αγώνες μας. Από εκεί και πέρα ότι περισσότερο μας βγει στην προπόνηση και ποσοτικά και ποιοτικά θα βελτιώσει την εικόνα μας στο πρωτάθλημα.»
Για τους στόχους : «Η ομάδα δεν κάνει πρωταθλητισμό. Προσπαθεί να ανέβει ένα επίπεδο από πέρυσι και να σταθεί επάξια. Το βασικό είναι να έχουμε υγεία, να υπάρχει αλληλοσεβασμός και να σεβόμαστε τον αντίπαλο και την διαιτησία. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο σε θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας.»