Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Στο κλαμπ των παντρεμένων και ο Βασίλης Κολημένος

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, ο γνωστός καλλιτεχνικός επιχειρηματίας και πρώην Αντιδήμαρχος Βίνιανης Βασίλης Κολημένος και η εκλεκτή της καρδιάς του, Σαμιώτισσα Ευτυχία Μανωλιάδου. Το Μυστήριο τελέστηκε στον ιστορικό Ναό της Μεταμορφώσεως του ΣΩΤΗΡΑ στην Δάφνη παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων του ζεύγους.
Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον Βουλευτή Ηλία Καρανίκα, τον Πολιτευτή Ευρυτανίας Νάσο Γεωργαλή, τον πρώην Δήμαρχο Δομνίστας Γιάννη Σταμάτη, το Π.Σ. Λάμπρο Τσιτσάνη, την Δημοτική Σύμβουλο Αγράφων Βάσω Φεγγούλη κ.α. Μετά το Μυστήριο, στον πανέμορφο αύλιο χώρο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ιεράς Μονής, ακολούθησε το πλούσιο γαμήλιο τραπέζι και γλέντι του παλιού καλού καιρού που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αξιοσημείωτο του γάμου, το γεγονός ότι η νύφη έφτασε καταχειροκροτούμενη στην εκκλησία έφιππη, μετά συνοδείας παραδοσιακής μουσικής και οργάνων. Κουμπάροι των νεόνυμφων, η γνωστή φέρελπις Δικηγόρος Χριστίνα Κουτσούμπα και ο λεβέντης αδελφός της Κων/νος, από την Κρέντη.
Το Μυστήριο ευλόγησαν ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης εγκάρδιος φίλος του γαμπρού και ο π. Ιωάννης Ντότσικας, εφημέριος του χωριού.
Να ευχηθούμε στους νεόνυμφους ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΝ