Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Απεραντιακός-Ραπτόπουλο 2-1 - Νίκησε η εμπειρία

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στα τελευταία θετικά του αποτελέσματα ο Απεραντιακός. Η ομάδα του Κώστα Πασά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε της Δόξας με σκορ 2-1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χ. Καρβέλη που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του.
Ο Απεραντιακός έκανε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, το οποίο αποδείχτηκε  καθοριστικό στην εξέλιξη του αγώνα.
Το Ραπτόπουλο πάλεψε τον αγώνα και κυρίως το τελευταίο 20λεπτο, όπου είχε την αριθμητική υπεροχή, έχασε 2 καλές ευκαιρίες για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.  Την ερχόμενη αγωνιστική η Δόξα υποδέχονται τα Άγραφα και ο Απεραντιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ποταμιά.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Ο Καρβέλης πάσαρε από δεξιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, ο Γιαννής από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρεσίτη.
16΄: Σέντρα του Γουρέλη από δεξιά, ο Καρβέλης έπιασε σουτ στην κίνηση, που πέρασε άουτ.
21΄: Ο Καρβέλης έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Ανδρεάκης «τσίμπησε» την μπάλα με τον κεφάλι προ του Ρεσίτη, η οποία κατέληξε μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Δόξας.
25΄: Διαγώνιο σουτ του Παππά εντός περιοχής κατέληξε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
28΄: Ο Γιαννής σούταρε από κοντά, ο Ρεσίτης απέκρουσε και ο Καρβέλης στην επαναφορά σούταρε από καλή θέση κάνοντας το 1-0.
30΄: Ο Παπαντζίμας εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο «βάθος» της εστίας του Φακίτσα (1-1).
34΄: Ο Γουρέλης έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Καρβέλης σούταρε αμαρκάριστος, η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκαριών του Ρεσίτη και πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να την σπρώχνει άθελα του προς τα δίχτυα (2-1).
45΄: Ο Καρβέλης σε θέση τετ α τετ πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
70΄: Ο Λιάγκος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή Λαθύρη.
76΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Παππά κατέληξε ελάχιστα πάνω από το τέρμα του Φακίτσα.
85΄: Μακρινό σουτ του Παπαδήμου Λ. έφυγε αρκετά πάνω από την εστία του Απεραντιακού.
88΄: Εκτέλεση φάουλ του Παππά έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
89΄: Ο Καρβέλης σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με τον Ρεσίτη να μπλοκάρει σταθερά.
91΄: Ο Τσιαμάγκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, με τον Φακίτσα να μπλοκάρει την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Απεραντιακού.
92΄: Σουτ του Παππά από την γραμμή της μεγάλης περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Φακίτσας.
Συνθέσεις Ομάδων
Απεραντιακός (Κώστας Πασσάς): Φακίτσας, Γουρέλης, Λιάγκος, Κουτσοθανάσης, Κονιαβίτης(46΄ Κοντογεώργος), Σκεπετάρης, Κατσίκης(78΄ Κώτσιας), Ηλιάδης, Γιαννής, Καρβέλης, Ανδρεάκης
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος): Ρεσίτης, Μπισμπίκης, Γεωργαλής Β., Τσιάμης, Παπαδήμος Λ., Παπαδήμος Ευαγγ., Παπαδήμος Π.(59΄ Κοτούλας), Παπαντζίμας, Παππάς, Ντζίμας Θ.(46΄ Καραντζούνης), Τσιαμάγκας
Διαιτητής: Βαγγέλης Λαθύρης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης 2ος Βοηθός; Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)