Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚ Βελούχι-Καμένα Βούρλα 8-0 - Παντός καιρού

Την πιο μεγάλη και εντυπωσιακή νίκη ευρυτανικής ομάδας στην Δ΄Εθνική σημείωσε η ΑΠΟΚΑΡΑ την περασμένη αγωνιστική. Η ομαδάρα του Παύλου Σερμπέση, κάνοντας επίδειξη δύναμης και σε συνδυασμό με πολύ καλό ποδόσφαιρο, διέλυσε τα Καμένα Βούρλα με το επιβλητικό 8-0, σκαρφαλώνοντας έτσι πάνω από την γραμμή της παραμονής.

Έτσι με την τεράστια αυτή νίκη του ο ΑΠΟΚ ανέβηκε στην 5η θέση φτάνοντας τους 17 βαθμούς και βρίσκεται έναν πόντο πάνω από την γραμμή της παραμονής και τον Πυργετό, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική στο Καρπενήσι σε ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθότι ο υδράργυρος ήταν κοντά στο μηδέν και παρά ταύτα στο γήπεδο βρέθηκαν καμιά 40ρια οπαδοί του ΑΠΟΚ που ανταμείφτηκαν από το σκορ και το θέαμα.
 «Καρέ» πέτυχε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Γεωργακόπουλος, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ 2 γκολ πέτυχε και ο Μπακαλίδης.
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
6΄ : Ο Γεωργακόπουλος έβγαλε την μπαλιά από το κέντρο και αριστερά, ο Μπακαλίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Λιόλιο, πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας των Καμένων απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
10΄ : Ο Γεωργακόπουλος από πλάγια αριστερά έβγαλε σέντρα-σουτ, ο Ντουφεκιάς έκανε κίνηση προς την μπάλα, όμως δεν την βρήκε και αυτή κατέληξε στην αριστερή γωνία του Λιόλιου (1-0).
14΄ : Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζαλοκώστα πάνω στον Αντωνιάδη.
18΄ : Ο Λιόλιος βγήκε εκτός περιοχής, ο Κουρλός τον απέφυγε, γύρισε και ο Μπακαλίδης από κοντά με πλασέ στην κενή εστία διαμόρφωσε εύκολα το 2-0.
22΄ : Ο Γεωργακόπουλος σέντραρε από αριστερά, η κεφαλιά του Μπακαλίδη εξ΄ επαφής αποκρούστηκε από αμυνόμενους πάνω στην γραμμή.
24΄ : Ο Κατσαδούρος έβγαλε την μπαλιά από δεξιά, ο Κουρλός μόνος απέναντι στον Λιόλιο πλάσαρε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
28΄ : Μετά από γρήγορη επίθεση των γηπεδούχων ο Γεωργακόπουλος έκανε εξαιρετική προσπάθεια και με χαμηλό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε την δεξιά γωνία των Καμένων Βούρλων, «γράφοντας» το 3-0.
32΄ : Ο Καλύβας πάσαρε στον Γουργιώτη, ο οποίος σούταρε από τα όρια της περιοχής και ο Ρεσίτης μάζεψε εύκολα.
35΄ : Ο Τσίντζας σέντραρε από αριστερά, το πλασέ του Αντωνιάδη από καλή θέση κοντραρίστηκε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
36΄ : Ο Κουρλός έκανε εντυπωσιακή κούρσα από δεξιά, σέντραρε παράλληλα και ο επερχόμενος Γεωργακόπουλος στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με πλασέ στην δεξιά γωνία σκόραρε το 3ο του τέρμα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (4-0).
37΄ : Ο Κουρλός μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σέντραρε και ο Μπακαλίδης από το ύψος της μικρής περιοχής χωρίς πίεση με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
61΄ : Ο Γεωργακόπουλος κινήθηκε ταχύτατα από αριστερά τροφοδότησε τον Κατσαδούρο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Λιόλιο σούταρε, η μπάλα αποκρούστηκε από το τερματοφύλακα, όμως κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας (6-0).
69΄ : Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρλού από πλάγια αριστερά πέρασε άουτ από το αριστερό «Γ» των φιλοξενούμενων.
73΄ : Ο Φλωράκης έβγαλε από το κέντρο την μπαλιά για τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος τετ α τετ με τον Λιόλιο έδωσε έτοιμο γκολ στον Κουρλό, που σε κενή εστία πραγματοποίησε το 7-0.
78΄ : Ο Γεωργακόπουλος εκτέλεσε φάουλ, στρώνοντας στον Μπακαλίδη, το δυνατό σουτ του οποίου κόντραρε στο τοίχος και κατέληξε κόρνερ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λιόλιου.
81΄ : Ο Κουρλός κέρδισε την μπάλα από δεξιά μετά από τραγικό λάθος του Λιόλιου έδωσε στον Γεωργακόπουλο, που εύκολα με πλασέ σε κενή εστία «έγραψε» το τελικό 8-0.
89΄ : Ο Γεωργακόπουλος έκανε κομπίνα ξανά σε φάουλ με τον Μπακαλίδη, ο δεύτερος σούταρε πάλι δυνατά, η μπάλα βρήκε στο τοίχος και πέρασε κόρνερ ελάχιστα πάνω από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Συνθέσεις ομάδων
ΑΠΟΚ Βελούχι (Παύλος Σερμπέσης) : Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος(46΄ Γενιτσαρόπουλος Κ.), Πολυτσέρης(46΄ Κουτσουπιάς), Ζαλοκώστας, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς, Κατσαδούρος(64΄ Φλωράκης), Κουρλός, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος
Καμένα Βούρλα (Γιάννης Συρογιάννης) : Λιόλιος, Θεοδοσόπουλος(66΄ Καραγεώργος), Τσίντζας, Κυριλής, Τόλιας, Λέσσης, Τσάρας(46΄ Θανασιάς), Γουργιώτης, Ασπιώτης, Αντωνιάδης, Καλύβας(46΄ Παπαευθυμίου)
Διαιτητής : Δημήτρης Μίσσας (ΣΔΠ Καρδίτσας)1ος Βοηθός : Απόστολος Κριαράς (ΣΔΠ Καρδίτσας) 2ος Βοηθός : Μάριος Λέρας (ΣΔΠ Καρδίτσας)