Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΑΜ Καρπενησίου

Ελληνίδες, Έλληνες
Τούτες τις ώρες που ο τόπος περνάει τις χειρότερες στιγμές στην Ιστορία του, που ζούμε σε ένα ασφυκτικό καθεστώς νέας κατοχής, όπου τα όπλα των κατακτητών δεν φαίνονται με το μάτι, αλλά σκοτώνουν αθόρυβα τους διπλανούς μας (μέχρι να έρθει η σειρά μας), όπλα που κρύβονται πίσω από λέξεις και πολυσέλιδα κείμενα που δεν τα διαβάζουν ούτε αυτοί που τα υπογράφουν για να γίνουν νόμοι του κράτους, που καλούμαστε να πληρώσουμε ένα επαχθές χρέος που έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε όσο περισσότερο πληρώνεται, τόσο περισσότερο να αυξάνεται, που μεθοδεύεται η υποθήκευση και εκποίηση της χώρας, που καταστρέφεται η ζωή μας και αυτή των παιδιών μας, σας καλούμε να έρθετε κοντά μας και να πυκνώσετε τις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ).

Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και ο εχθρός είναι καλά οργανωμένος, όμως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντισταθούμε.
Το Μέτωπο έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους αυτούς που θέλουν και μπορούν να ενημερωθούν, να αντιδράσουν, να συμμετέχουν, να φωνάξουν…
Η γνώμη είναι η δύναμή μας.
Το Ενιαίο Μέτωπο κέρδισε όλους εμάς, γιατί μας πρόσφερε γνώση. Μια γνώση που οι κυβερνήσεις και οι κυβερνήσεις και οι επικυρίαρχοι ήξεραν μέχρι τώρα να κρύβουν καλά. Η γνώση αγαπητοί συμπολίτες, δεν είναι τα οικονομικά και άλλα προβλήματα που έχει η χώρα.
Η γνώση είναι εμείς, ο κυρίαρχος λαός, μπορεί να κάνει κάτι.
Μπορεί να σηκώσει το ανάστημά του απέναντι σε όλους αυτούς που τον κοροϊδεύουν, τον κλέβουν, τον ταπεινώνουν, τον εξευτελίζουν.
Στους σύγχρονους κατακτητές και τους αχυρανθρώπους τους στην παράνομη κυβέρνηση, έχουμε να πούμε δύο μόνο λέξεις:
«Μολών λαβέ»