Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Στο φιλόξενο PALMIE BISTRO στην πλατεία Caravel Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μέσα στο Γενάρη, ο δυναμικός και δημιουργικός Σύλλογος των Μαυρομματιανών Αθήνας, έκοψε την Βασιλόπιτά του. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε άψογα από το Δ.Σ. του Συλλόγου, έλαβε χώρα στο πάντα φιλόξενο PALMIE BISTRO στην πλατεία Caravel, που είναι ένα από τα δεκάδες καταστήματα  του Μαυρομματιανού  μεγαλοεπιχειρηματία κ. Γιώργου Χρ. Κουτρουλιά. Ο επιφανής και καταξιωμένος αυτός συμπατριώτης μας, πιστός στο ραντεβού του με την διαχρονική του προσφορά στον Σύλλογο,
έδωσε και φέτος το δικό του ξεχωριστό «παρόν» ως ο χορηγός αυτής της εκδήλωσης.
Η αίθουσα του PALMIE BISTRO, γέμισε από Μαυρομματιανούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου δίνοντας έτσι βροντερό παρών, σε μια ακόμη σημαντική δραστηριότητα του Συλλόγου του χωριού τους.
Πέραν του οικοδεσπότη κ. Γιώργου Κουτρουλιά και της Προέδρου κ. Ρέκκα, στην ωραία και πολύ ζεστή αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαυρομάτας κ. Νικόλαος Σκόνδρας, ενώ μήνυμα αγάπης και ευχές διαβίβασε από την Αμερική ο γνωστός Μαυρομματιανός επιχειρηματίας Νίκος Γεωργίου. Ακόμη την εκδήλωση τίμησαν ο Στ. Παπάς, ο Τ. Παπάς, ο Π. Τσιγαρίδας, ο γνωστός Πολιτικός Μηχανικός Παν. Γεωργίου, ο πρώην Δ.Σ. Κώστας Μακρής, ο Δ. Κουτρσουλιάς, ο Γ. Κουτρουλιάς, ο Κώστας Ζανιάς του Μιλτ. και ο Κώστας Ε. Ζανιάς, ο Αγραφιώτης Φάνης Λόζος, υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων, η Φρόσω Μούτσελου, ο μπάρμπα Χρήστος Γεωργίου, ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Νεράιδας και αρκετοί άλλοι Μαυρομματιανοί. Να ευχηθούμε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες του Συλλόγου και το νέο έτος και στους απανταχού της γης Μαυρομματιανούς υγεία και προκοπή.