Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ραπτόπουλο-Αίολος 0-4 Τεσσάρα πριν την τετράδα

Με το επιβλητικό 4-0 επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας ο Αίολος στον εξ αναβολής αγώνα που διεξήχθη στο Ραπτόπουλο. Η ομάδα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, παίζοντας κατά διαστήματα μοντέρνο ποδόσφαιρο έδειξε έτοιμο για τους ημιτελικούς αγώνες των Play off, όπου ως γνωστόν θα αντιμετωπίσει την Κρέντη.
Ο 20χρονος Νιγηριανός μέσος Τζέϊμς Αλί ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Είχε πολύ καλή παρουσία και πέτυχε και δυο τέρματα στην επανάληψη.

Ο Νίκος Ρεσίτης κράτησε τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Είχε πολλές καίριες επεμβάσεις σε επιθετικές προσπάθειες των νικητών.
Μετά την νίκη του έφτασε τους 40 βαθμούς. Το Ραπτόπουλο τερμάτισε στην 7η θέση με 18 βαθμούς,  μετά από δυο συνεχόμενες σεζόν με παρουσίες στην πρώτη 4αδα.
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
17΄ : Ο Τζέϊμς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ντζίμα και ο ρέφερι Σταμάτης καταλόγισε το πέναλτι. Ο Τσουκαλάς ανέλαβε να το εκτελέσει πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη και πέτυχε το 0-1.
20΄ : Α ευθείας χτύπημα φάουλ του Παππά από καλή θέση μπλόκαρε εύκολα ο Στερόπουλος.
25΄ : Ο Νούλας Ο. με κεφαλιά-πάσα έβγαλε τον Κατσαρή τετ α τετ με τον Ρεσίτη, ο νεαρός επιθετικός πλάσαρε στην γωνία της Δόξας και σκόραρε για το 0-2.
26΄ : Κεφαλιά του Τζέϊμς από κοντά πέρασε ελάχιστα άουτ.
28΄ : Σουτ του Τζέϊμς από καλή θέση μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
35΄ : Ο Μπούκας σέντραρε, ο Τζόνι σούταρε από κοντά, όμως ο πορτιέρο του Ραπτοπούλου απέκρουσε ξανά.
36΄ : Ο Κορέντζελος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρεσίτη, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια στην γωνία του.
39΄ : Μακρινό σουτ του Παπαδήμου Λ. μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Αίολου.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
49΄ : Ο Νικολάου κινήθηκε από αριστερά σέντραρε και ο Τζέϊμς με άψογο πλασέ στην γωνία του Ραπτοπούλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
70΄ : Σουτ του Κατσιάδα από πλάγια θέση εκτός περιοχής πέρασε μόλις άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων.
77΄ : Σουτ του Τζόνι από πλάγια δεξιά απέκρουσε όμορφα ο Ρεσίτης.
80΄ : Ο Τζέϊμς έπιασε μονοκόμματο σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Ραπτοπούλου έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ρεσίτη και πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ (0-4).
82΄ : Ο Νικολάου βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και αριστερά απέναντι στον Ρεσίτη, όμως σούταρε άουτ αρκετά μέτρα από τα δοκάρια της Δόξας.
84΄ : Σουτ του Αζούκη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Στερόπουλος.
88΄ : Μακρινό σουτ του Αζούκη κατέληξε πάνω από το τέρμα του Αίολου.
Συνθέσεις ομάδων
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος) : Ρεσίτης, Μπισμπίκης, Αζούκης, Καρανταλής, Τσιάμης, Τσιαμάγκας, Παπαντζίμας(46΄ λ.τρ. Παπαδήμος Ευστ.), Ντζίμας Θ., Παππάς, Κατσιάδας(73΄ Καραντζούνης), Παπαδήμος Λ.
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Στερόπουλος, Νούλας Ο., Δαράβαλης, Αζακάς, Τσουκαλάς, Ράικος Ν., Μπούκας(73΄ Γραβιάς), Τζέϊμς Αλί, Τζόνι, Κατσαρής(46΄ Νικολάου), Κορέντζελος(46΄ Ράικος Γ.)
Διαιτητής : Χρήστος Σταμάτης (ΣΔΠ Φθιώτιδας) 1ος Βοηθός : Ηλίας Γαλάνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός : Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)