Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σολομώντεια λύση από την Επιτροπή αγώνων - ΟΡΙΣΤΙΚΟ Την Τετάρτη 4 Απριλίου και οι δυο ημιτελικοί


Μετά τα όσα προηγήθηκαν τις περασμένες μέρες για την ημερομηνία διεξαγωγής των 1ων ημιτελικών αγώνων των Μπαράζ, τελικά η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας αποφάσισε όπως οι δυο αναμετρήσεις να διεξαχθούν την Τετάρτη 4/4 στο Δημοτικό στάδιο. Πιο συγκεκριμένα ο Ημιτελικός Μυρίκη – Άγραφα θα γίνει στις 2.30 μ.μ. και θα ακολουθήσει στις 5.30 ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Αίολου και Κρέντης.

Έτσι με την απόφαση αυτή δίνεται τέλος σε ένα πρόβλημα που δημιούργησε η ίδια η Επιτροπή της ΕΠΣ με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες. Αρχικά με τον ορισμό των ημιτελικών στις 31/3 και 1/4, την αλλαγή μετά από προφορικό αίτημα του Αίολου και το νέο ορισμό διεξαγωγής του αγώνα Αίολου – Κρέντης, με απόφαση μόνο ενός μέλους της Επιτροπής για την Κυριακή 1/4 στις 12 το μεσημέρι, την ακύρωση αυτής της απόφασης που ήταν για γέλια, την χθεσινοβραδινή τελική συμφωνία και των δυο πλευρών ότι ο αγώνας αυτός θα γίνει το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στις Στάδιο στις 5 μ.μ. και την μεσονύκτια ΟΡΙΣΤΙΚΗ απόφαση της Επιτροπής ότι οι ημιτελικοί, τελικά θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη στις ώρες που προαναφέραμε.
Τέτοια πέρα - δώθε δεν συμβαίνουν ούτε σε ΕΠΣ της Ουγκάντα. Εκείνο όμως που θα μείνει για τον φίλαθλο κόσμο αναπάντητο είναι το βασικό ερώτημα όλης αυτής της υπόθεσης: Πως ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή της ΕΠΣΝΕ για την αρχική αλλαγή ημερομηνίας του ημιτελικού Αίολου – Κρέντης χωρίς γραπτό αίτημα; ΚΥΡΙΟΙ δεν μπορείτε να εκδίδεται καμία απόφαση αν προηγουμένως δεν υποβληθεί αίτημα το οποίο μάλιστα θα αιτιολογεί την μη συμμετοχή κάθε ομάδας σε κάποιο αγώνα. Καλό είναι κάπου – κάπου να μελετάτε και τον ΚΑΠ, γιατί εκεί θα βρίσκεται λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζεται. Και στην περίπτωση αυτή το άρθρο 17 του ΚΑΠ , είναι σαφέστατο, διαβάστε το.