Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

« ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ»



Στις 31 Αυγούστου 2012, θα αιωρείται θεϊκά στη γέφυρα Επισκοπής Παρακαμπυλίων, ατενίζοντας ευλαβικά τη Ζωοδόχο Πηγή και την Κοίμηση της Θεοτόκου, ενώ η ταπεινή μας ψυχή δίκαια θα φτερουγίζει περήφανη μεταξύ του φεγγαρόφωτου ουρανού και της αισθητικής σεληνόφωτης Λίμνης Κρεμαστών κατα ώραν 09ην νυχτερινήν!
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Είστε όλοι σας ενεργά καλεσμένοι μας, κάτοικοι των παρακαμπυλίων , οι δημότες του Αγρινίου και κάθε καλοπροαίρετος επισκέπτης ή παραθεριστής και σύγχρονος περιηγητής του ιστορικού μας τόπου, του ιδρυτή των Ολυμπιακών Αγώνων, Όξυλλος ο Αιτωλός!
Αγαπητοί φίλοι, κυρίες και κύριοι,
Η ευγενική σας, ευδία και τρανή παρουσία θα επικροτήσει και θα κατοχειρώσει την πρωτόγνωρη και ρηξηκέλευθη πρόταση προς τον Δήμαρχο Αγρινίου κ.Π. Μοσχολιό, απο τον έμπειρο Τουριστικό Σύμβουλο, δημοσιογράφο και ερευνητή κο Φώτιο Δ. Ζαραβέλη. Να εμπλουτίσει τη γέφυρα Επισκοπής και Παρακαμπυλίων με την κατασκευή του ειδυλλιακού τεχνητού καταρράκτη και του υδάτινου πάρκου αναψυχής των παιδιών και επισκεπτών!
Είναι αστέρος λαμπρότερον οτι το έργο αυτό θα αναδείξει και θα προβάλλει ποιοτικά τον διευρημένο Δήμο Αγρινίου. Ώς βλέπετε και παρά την βασανιστική οικονομική κρίση: ο λαός μας έχει δύναμη ψυχής, ιδέες πρωτοποριακές και προτάσεις σφόδρα θηλυκιές- αναπτυξιακές με ελπίδα και όνειρο να πραγματοποιηθούν άμεσα!
Αιτούμαι δημόσια απο τον Δήμαρχο Αγρινίου, να συμβάλλει ανθρώπινα και φιλικά ώστε να πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση της αυγουστιάτικης πανσελήνου ώς είθισται , θέλει προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ, τα αναψυκτικά της βραδιάς στους συμμετέχοντες δημότες και επισκέπτες ωσάν δείγμα εκτίμησης και φιλίας προς αυτούς! Οπότε θα είναι βέβαιος οτι η πράξη του αυτή θα διεγείρει το μουσικό συναίσθημα των Νηρηίδων της λίμνης Κρεμαστών, έτσι νοερά θα του τραγουδησουν την πιο ερωτική σονάτα του Αυγούστου και της ζωής του!!! «είδωμεν»!!

Καλώς να ορίσετε με ελπίδα και προσδοκία....
Οι φίλοι της Λίμνης Κρεμαστών
Πολιτιστική και Περιβαλλοντική Λέσχη Αθηνών.