Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Στόλισαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φέτος στη Δυτική Φραγκίστα

Γιορτινή νότα έδωσαν στη Δυτική Φραγκίστα ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και οι Σύλλογοι Νέων, Γυναικών και Γονέων & Κηδεμόνων, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού.

Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύει η χώρα και ειδικά ο Δήμος Αγράφων, οι Πρόεδροι με πρωτοβουλία τους, αποφάσισαν το ταμείο του κάθε Συλλόγου να συνεισφέρει τον οβολόν του, ούτως ώστε να στολιστεί το δέντρο και να δημιουργηθεί Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο χωριό.
Το περασμένο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, Πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων, με πρωτεργάτη τον δυναμικό Πρόεδρο της Φραγκίστας Θύμιο Κολοκύθα, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και άρχισαν να στολίζουν το δέντρο, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Δυτ. Φραγκίστας και πολλών συγχωριανών.
Στο στολισμό βρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Τελώνης, ενώ οι γυναίκες προσέφεραν στα μικρά παιδιά, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους δώρα που ετοίμασαν.
Με την κίνησή τους αυτή, οι Πρόεδροι έστειλαν το μήνυμα της χαράς της αισιοδοξίας και της συνεργασίας, ενώ τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη των Συλλόγων, αλλά και οι «μικροί τυμπανιστές» ευχόμενοι από βάθους καρδιάς στους όπου γης Δυτικοφραγκιστιανούς αλλά και σε όλους τους Αγραφιώτες Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!!!