Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή πίττας από Συλλόγους

Την τιμητική του έχει αυτό το διάστημα το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, όπως είπαμε και σε παλιότερο αφιέρωμά μας, ειδικά δε από Συλλόγους και Φορείς, οι οποίοι για τον εορτασμό του νέου έτους, βρίσκουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν, να συζητήσουν για διάφορα θέματα και να ξεφύγουν για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα.
Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα, πολλοί σύλλογοι έκοψαν τη βασιλόπιτά τους, όπως:
Η Κοπή πίττας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους του τόπου μας, έκοψε τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου την Πρωτοχρωνιάτικη πίτα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης. Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο Σύλλογο και πως θα τον στηρίξει σε ότι χρειαστεί προκειμένου να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει.
Το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του, ο οποίος θα λάβει χώρα στο εξοχικό κέντρο «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ».
Κοπή πίττας από το Σύλλογο Συνταξιούχων Υπαλλήλων
Και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Υπαλλήλων, έκοψε τη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013, τη βασιλόπιττα του,  παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου σε γνωστή ταβέρνα της πόλης. 
Ένωση Απανταχού
Ευρυτανισσών
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της «Ενωσης Απανταχού Ευρυτανισσών για την Αειφόρο Ανάπτυξη της Ευρυτανίας», σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της πίτας την  Κυριακή  10 Φεβρουαρίου στις  17.00 μ.μ στο «Palmie bistro» Ιοφώντος 31 (Πλατεία ΚΑΡΑΒΕΛ).