Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β΄


*Το ΠΑΣΟΚ λέει θα κανονίσει τις ρυθμίσεις των χρεών των ΝΕ, αλλά εάν οι ΝΕ θέλουν γραμματείς θα πρέπει να βρουν από μόνοι τους λεφτά για να τους κρατήσουν.
Και δεν μου λέτε ποιος θα πληρώσει σήμερα συνδρομή στο ΠΑΣΟΚ του 5-6%;

*Κι αν θέλουν να μαζέψουν πάλι κόσμο κοντά τους θα πρέπει να γίνουν λίγο πιο λογικοί. Θα προκαλέσουν αν ζητήσουν συνδρομή για κόμμα. Ουδείς θα δεχτεί να δώσει ούτε ένα ευρώ, για το λόγο και μόνο ότι δεν του έμεινε κανένα ευρώ, καθώς του τα πήραν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ. Στην προκειμένη περίπτωση το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να βοηθήσει τις ΝΕ, με τον εξής τρόπο που διάβασα και κάπου: Να ξενοικιάσουν τα πολυτελή γραφεία στην Ιπποκράτους και τα λεφτά των ενοικίων να τα δώσουν στις ΝΕ.

*Και κάτι τελευταίο με το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει οι υπεύθυνοι να βρουν μια λύση, γιατί καταντά  γελοίο, άνθρωποι που υπηρέτησαν το Κόμμα να βρίσκονται δέσμιοι των λαθών του κόμματος. Κι αναφέρομαι στις περιπτώσεις των χρεών, αλλά κυρίως των ασφαλιστικών ενημεροτήτων από το ΙΚΑ που δεν μπορούν να πάρουν οι γραμματείς. Αφού πήρατε όλες τις αρμοδιότητες από τους γραμματείς, γιατί δεν τους απαλλάσσατε απ’ όλα τους ανθρώπους μπας και βρουν την ησυχία τους. Μείνατε που μείνατε λίγοι σ’ αυτό το κόμμα, στο τέλος δεν θα κανένα μαζί σας, εντάξει παλικάρια μου!!!

*Τώρα θα μου πεις ότι το ΠΑΣΟΚ βλέπεις, για τους άλλους δεν  λες και δεν γράφεις τίποτε. Εντάξει, αναφέρθηκα για την περίπτωση αυτή στο ΠΑΣΟΚ καθότι η εν γένει κατάσταση στο πάλαι ποτέ δυνατό και κραταιό αυτό κόμμα είναι τραγική. Αυτοί δεν μπορούν να σώσουν ούτε το κόμμα τους και τους ακούς να λένε ότι έχουν λύση για την Ελλάδα. Ότι και να λέει ο Βενιζέλος είναι λόγια του αέρα και όσο συνεχίζει έτσι δεν το βλέπω το πρώην Κίνημα, να περπατάει, ούτε βήμα. Όμως παρά ταύτα τονίζω μέσα από αυτή εδώ τη στήλη ότι και τα άλλα κόμματα δεν είναι στην καλύτερή τους. Η Ν.Δ. το πάει σπρώχνοντας και ο ΣΥΡΙΖΑ αγκομαχώντας και ας λένε ότι είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν....

*Δεν είχα κάτι με την απερχόμενη Γραμματέα, όμως όταν άκουσα ότι στο ΚΚΕ ήλθε νέο πρόσωπο, είπα ότι έστω κι έτσι υπάρχει αλλαγή.
 
*Θα κλείσω με τα συμβαίνοντα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Δεν με ενδιαφέρει ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα καθότι όποια και να το πάρει, δεν θα μπορέσει να προβάλει το ευρυτανικό ποδόσφαιρο παραπέρα και με κανένα τρόπο. Αντίθετα, ο όποιος πρωταθλητής προκύψει μπορεί να πάθει σαν τον Αίολο ή ακόμη και χειρότερα καθότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες. Εγώ φίλες και φίλοι αναγνώστες θα σταθώ σε ένα μεγάλο θέμα που προέκυψε στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις ενστάσεις που έγιναν στα μπαράζ. Το μεγάλο αυτό και μείζον ζήτημα σχετίζεται με την απόφαση μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΕ, να μην επιβάλει στα Σωματεία την έκδοση καταστάσεων υγείας στους ποδοσφαιριστές. Εδώ πρόκειται για έγκλημα, καθότι αν κάποιος ποδοσφαιριστής που ήταν στην κατάσταση υγείας και δεν είχε εξεταστεί κανονικά όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, πάθαινε κάτι, την νύφη θα την πλήρωνε το Σωματείο και το Δ.Σ. καθότι σε μια τέτοια περίπτωση η ΕΠΣΕ θα έλεγε ότι εμείς ζητήσαμε από τα Σωματεία να προβούν στα προβλεπόμενα και αυτά μας αγνόησαν. Ευτυχώς που δεν έγινε κάποια ζημιά μέχρι τώρα καθότι από δω και πέρα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξαναγίνει, ούτε με «συμφωνίες», ούτε χωρίς να το γνωρίζουν οι ιθύνοντες…