Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εκδρομή και DRAGDAY από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου


Η Α.Λ.Α.Κ πραγματοποίησε την Κυριακή 07/04/13 μονοήμερη εκδρομή στην Χρυσομηλιά – Περτούλι Τρικάλων. Η Α.Λ.Α.Κ είχε πρόσκληση από την «ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ OFF ROAD» να συμμετέχει στην κοπή πίτας και σε φιλικό αγώνα trial. Μελή και φίλοι της λέσχης αναχώρησαν για μια κυριακάτικη βόλτα περνώντας από φουρνά - Σμόκοβο – Κέδρο –Καρδίτσα- Μουζάκι- Πύλη- Ελάτη – Χρυσομηλιά .

Κατά την άφιξη τους στο χώρο των εκδηλώσεων είχαν πολύ θερμή υποδοχή και φιλοξενία και από τους διοργανωτές. Η«ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ OFF ROAD» αν και νεοσύστατο CLUB 4X4 είχαν παρά πολύ καλή οργάνωση για να ευχαριστήσουν το πλήθος κόσμου που είχε μαζευτεί. Ο καιρός δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν όπως έπρεπε τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει αλλά όχι και το παιχνίδι με τις λάσπες που τους διασκέδασε παρά την καταιγίδα που επικρατούσε στην περιοχή. Κατά την αποχώρηση υποσχέθηκαν ότι θα επαναληφτεί όλη η εκδήλωση με λίγο περισσότερη τύχη στον καιρό. Η ΑΛΑΚ δίνει ένα μεγάλο μπράβο στην «ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ OFF ROAD» και Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εκδρομή.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2
Την Κυριακή 13&14/04/13 πραγματοποιήθηκε το 3ο DRAGDAY στο αεροδρόμιο ΛΑΜΙΑΣ . Πολλά μελή , φίλοι της Α.Λ.Α.Κ και του μηχανοκινήτου αθλητισμού μετέβηκαν στην Λαμία για να και παρακολουθήσουν της 5 συμμετοχές από το Καρπενήσι αλλά και πολλά αλλά γρήγορα αυτοκίνητα και μηχανές.
Οι 5 συμμετέχοντες από το Καρπενήσι είναι οι εξής .
1. ΡΑΠΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕ SUBARU STI 2000CC
2. ΦΕΓΓΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ HONDA CIVIC 1600 TURBO
3. ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ME TOYOTA STARLET 1300 TURBO
4. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕ FORD SIERA 2500CC
5. ΞΑΓΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕ FIAT PUNDO 1400 TURBO
Από το Καρπενήσι διακρίθηκε μόνο ο ΡΑΠΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕ SUBARU STI 2000CC στην 4η θέση της κατηγορίας του.
ΕΔΗΛΩΣΗ 3
Την Κυριακή 14/04/13 πραγματοποιήθηκε από την Ο.Μ.Α.Ε. σεμινάριο κριτών αγώνων αυτοκινήτου στην Πάτρα. Από την Α.Λ.Α.Κ συμμετείχαν 2 μέλη.
• Φραγγαλίος Χαράλαμπος
• Θεοδωρογιαννης Λαμπρός