Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β΄559

*«»Τη θυσίασαν για το ευρώ»» Ηχηρό ράπισμα σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό κατεστημένο από τον ευρωσκεπτικιστή ευρωβουλευτή Νόμπεζ Φάρατζ με άρθρο στου στην εφημερίδα “Telegraph”
, με αφορμή την ομολογία λάθους του ΔΝΤ. Στο κείμενό του με τίτλο « Η Ελλάδα θυσιάστηκε στον βωμό του αποτυχημένου πειράματος του ευρώ» ο Φάρατζ υποστηρίζει  οι Έλληνες πληρώνουν το αποτυχημένο πείραμα του κοινού νομίσματος και εκτιμά ότι αυτό που συνέβη είναι ένα «πραξικόπημα με τη συνοχή και τη στήριξη των χρημάτων  τον Βρετανών φορολογουμένων». «Ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας αποδεκατίστηκε, οι οικογένειές τους οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση, το ποσοστό των αυτοκτονιών αυξήθηκε κατά 40%, η ανεργία στη χώρα της απεργίας έχει τετραπλασιαστεί και η ανεργία των νέων είναι σήμερα στο 64%. Όνειρα έχουν καταστραφεί, ένα μέλλον υποθηκευμένο – και οι ελπίδες έμειναν να σαπίζουν» γράφει ο Φάρατζ. Ο ίδιος , κατηγορεί το ΔΝΤ, ότι , πριν από δύο χρόνια, ετοιμαζόταν να τζογάρει δισεκατομμύρια σε ένα ψέμα, με αποτέλεσμα τη «λεηλασία ενός περήφανου έθνους».

*ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Είναι πραγματικά απίστευτο το θράσος των αιρετικών «Μαρτύρων του Ιεχωβά», που διοργανώνουν συγκεντρώσεις προπαγάνδας ΑΠ' ΑΚΡΗ Σ' ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, χωρίς να ενοχλούνται από κανέναν!!! Δυστυχώς, η επίσημη Εκκλησία και ειδικότερα ο Αρχιεπίσκοπος δεν κάνει τίποτε αφήνοντας τα φαρμακερά φίδια του Χιλιασμού να διασπείρουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους, δηλητηριάζοντας έτσι τις ψυχές χιλιάδων Χριστιανών! Ανάλογες κινήσεις έχουν παρατηρηθεί τελευταία και στην Ευρυτανία, όπου καλούνται οι ιερείς μας σε επαγρύπνηση.

*Κάπου διάβασα ότι οι εκλεκτές Βουλευτίνες της ΔΗΜΑΡ, Μ. Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη καθώς και η συνάδελφός της του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου θα μιλήσουν την Πέμπτη για τα δικαιώματα που έχουν οι λεσβίες, οι τρανς, οι αμφί, οι γκέι και οι intersex. Είδατε πώς δουλεύει το σύστημα; Η Ρεπούση εκπροσωπεί 1.670 ψηφοφόρους, επί συνόλου 203.802 της Α΄ Πειραιώς (και η Γιαννακάκη 2.979 επί συνόλου 273.533 στην Β΄ Πειραιώς). Αυτό είναι το πολιτικό εκτόπισμα. Και όμως, μπορεί να αποφασίζει για το σύνολο της Επικράτειας.
Το τι πρέπει να θέλει και να έχει όμως, ένας Βουλευτής στις ιδιότητές του και στην δράση του ως Βουλευτής, δεν είναι ιδιωτική του υπόθεση, επειδή ακριβώς είναι εκεί όχι για τον εαυτό του η τις ιδιαίτερες φιλικές του ομάδες η για τα συμφέροντα ξένων προς την χώρα φορέων, αλλά πρωτίστως και εμφανώς για τα συμφέροντα του όλου των διοικουμένων.
Επειδή εμείς οι Ευρυτάνες φροντίζομε να στέλνουμε πάντα στη Βουλή, ΝΟΡΜΑΛ, άνδρες ή γυναίκες, θα προτείνω στον σημερινό Βουλευτή μας, να πει στις κυράδες αυτές αλλά και σε όσα «παλικάρια» έχουν διάφορα κουσούρια και είναι Βουλευτάδες, να σταματήσουν τις προκλήσεις γιατί όλα, έχουν τα όριά τους.    

*Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο δημοσίευμα του makeleio.gr
Σε απάντηση του δημοσιεύματος του makeleio.gr (http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17900:makeleio-lr-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2), η Δημοτική Αρχή Καρπενησίου προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:
«Σχετικά με το δημοσίευμα της 10ης Ιουνίου 2013 στο makeleio.gr, o Δήμος Καρπενησίου ενημερώνει ότι η περίφραξη του Δημοτικού Σχολείου και του περιβάλλοντος χώρου έγινε έπειτα από απόφαση του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Καρίτσας, διερμηνεύοντας την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων. Στόχος είναι η προστασία το χώρου του ιστορικού Σχολείου, το οποίο έχει παραχωρηθεί με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, από τη διέλευση ζώων ελευθέρας βοσκής όσο και από ανθρώπινη παρέμβαση, καθώς δεν υπάρχει φύλαξη. Ο καταγγέλλων, κύριος Μάριος Παπαθανασίου έχει τη δυνατότητα  πρόσβασης στην οικεία του από κανονικό τσιμεντοστρωμένο δρόμο. Οι ισχυρισμοί του συνεπώς είναι άτοποι, γεγονός που έχει διαπιστωθεί και από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο Δήμος Καρπενησίου, συνεπής στην υποχρέωση του απέναντι σε κάθε δημότη και επισκέπτη της περιοχής, λειτουργεί προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, εξασφαλίζει πρόσβαση σε κάθε σπιθαμή της επικράτειας του και συνεχίζει την προσπάθειά του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του, κυρίως δε όλων αυτών που έχουν επιλέξει να παραμείνουν μόνιμα στον τόπο τους, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες κοινότητες του».
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Αν έχουν έτσι τα πράγματα φίλε, όπως τα περιγράφουν από τον Δήμο, τζάμπα οι φωνές και η φασαρία. Η απάντηση αυτή ήλθε αργά το απόγευμα και ίσα που πρόλαβα να την δημοσιεύσω, έτσι για να μην δημιουργούνται ερωτηματικά.