Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ “Έκλεψαν” την παράσταση


Στο «σανίδι» μεταφέρθηκε η κινηματογραφική επιτυχία των Καραγιάννης – Καρατζόπουλος «Η Κόμισσα της Φάμπρικας», από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου.
Ο πολιτιστικός Σύλλογος για ακόμη μια φορά, ετοίμασε με πολύ όρεξη και μεράκι, και παρουσίασε στο κοινό, άλλη μία κινηματογραφική επιτυχία του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου.
Φέτος, τη τιμητική της είχε η «Η Κόμισσα της Φάμπρικας», μια παραγωγή των Καραγιάννης – Καρατζόπουλος του 1969, με πρωταγωνιστές την Άννα Φόνσου, τον Στέφανο Ληναίο, τον Νίκο Ρίζο και πολλούς ακόμα αγαπημένους ηθοποιούς.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να  απολαύσουν την παράσταση την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Και τις δύο μέρες η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από το κοινό, που όχι μόνο γέλασε με τη ψυχή του, αλλά διασκέδασε και ξεχάστηκε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Η «μεταφορά» της γνωστής κωμωδίας έγινε σε σκηνοθεσία της φιλολόγου Βασιλικής Σταμάτη και τη συμμετοχή ερασιτεχνών ηθοποιών, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Το «συμβολικό» εισιτήριο που υπήρξε ήταν τρία ΕΥΡΩ για το κοινό, και δύο ΕΥΡΩ για παιδιά, μαθητές και φοιτητές, και πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως με τη  συμμετοχή μας όχι μόνο διασκέδασαν, αλλά και ενίσχυσαν  τον Πολιτιστικό Σύλλογο, έναν Σύλλογο που συμβάλει με κάθε τρόπο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί για ακόμη μια φορά, προσωπικά το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία και την αρωγή τους, που είναι καθοριστικοί παράγοντες σ’ όλες τις πτυχές των εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθειά τους σε όλους τους συντελεστές που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και που πρόσφεραν απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μας.