Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΚΡΕΝΤΗΣ - Ποδηλατικος Γύρος Κρέντης




Πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά, με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, ο ποδηλατικός γύρος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Κρέντης.
Την Κυριακή 30/6/2013 στις 9:00 το πρωί, μαζεύτηκαν μικροί και μεγάλοι στην πλατεία του χωριού, όπου από εκεί δόθηκε η εκκίνηση στους ποδηλάτες για να ξεκινήσουν μια διαδρομή, περίπου 33χλμ, η οποία ήταν κατά το ήμισυ από χωματόδρομο μέσα στα έλατα, από βατές διαδρομές, αλλά και από δύσκολο ανηφορικό κομμάτι.

Με αφετηρία την Κρέντη, οι ποδηλάτες προχώρησαν προς Κερασοχώρι, από εκεί Γούρδεση, Παλαιά Βίνιανη, Νέα Βίνιανη, Κερασοχώρι και μετά επιστροφή στην Κρέντη.
Ο δραστήριος Σύλλογος που συχνά  πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους νέους του χωριού, και όχι μόνο, να συμμετάσχουν σ’ αυτές, ευχαριστεί, την Ευζήν για την μερική παραχώρηση ποδηλάτων, τους Κώστα και Ελένη Μάκκα που ήταν κοντά στους ποδηλάτες σε όλη την διαδρομή, αλλά και τους Θανάση Βούρτσα, Κώστα Βούρτσα, Λάμπρο Βούρτσα για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση του ποδηλατικού γύρου.
Συγχαρητήρια, σε όλους τους ποδηλάτες που έλαβαν μέρος….!!!!!