Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΙΑΜΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι Τσιαμακαίοι δεν τα πάνε καλά μόνο στις ενασχολήσεις τους με τα κοινά. Στο σόι κατά καιρούς έχουν προκόψει παρά πολλοί και στον επιχειρηματικό χώρο. Τελευταία επιτυχία στον Τομέα αυτό και παρά τις δύσκολες συγκυρίες, το υπερσύγχρονο πολυκατάστημα που εγκαινίασε προ ημερών στο Αγρίνιο η οικογένεια ΤΣΙΑΜΑΚΗ, παρουσία πολλών επισήμων, συγγενών και φίλων.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή επιχείρηση με προϊόντα και είδη τεχνικού εξοπλισμού, όπως χρώματα, μηχανήματα, σιδερικά, αλυσοπρίονα αλλά και είδη οικιακής χρήσης.



Στα εγκαίνια του πολυκαταστήματος που βρίσκεται στο 2ο χλμ Αγρινίου – Αμφιλοχίας, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αναπλ. Δήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, ο πρώην Βουλευτής Αιτ/νιας Γιάννης Βαϊνάς, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτ/νιας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής,  και φυσικά ο πανταχού παρών και πάντα ευρισκόμενος κοντά στα αδέλφια και τα ανίψια του, πρώην Βουλευτής Ευρυτανίας Δημοσθένης Τσιαμάκης, ο αδελφός του Παναγιώτης, πρώην Δήμαρχος Νεάπολης και όπως προείπαμε πλήθος κόσμου. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και τον χαιρετισμό, οι ιδιοκτήτες παρέθεσαν μπουφέ με πλούσια εδέσματα σε όλους.
Άπαντες οι συντελεστές του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα των Τσαμακαίων