Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Γκορόγιας: «Θα είμαι υποψήφιος στο Δήμο Αγράφων»

Την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με δικό του ψηφοδέλτιο, γνωστοποίησε στην εφημερίδα μας ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στο δήμο Αγράφων κ. Παναγιώτης Γκορόγιας. Όπως μας είπε ο κ. Γκορόγιας, έφτασε στην απόφαση αυτή, μετά από ώριμη σκέψη και κυρίως μετά τα μηνύματα που έλαβε στις περιοδείες που πραγματοποίησε στα περισσότερα χωριά του Δήμου.
«Το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό για την υποψηφιότητά μου και στις επόμενες μέρες που θα ανακοινωθούν και τα πρώτα 30 ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μου, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ακόμη καλύτερο», τόνισε με νόημα και συνέχισε.
«Ο κόσμος των Αγράφων έχει αγανακτήσει, δεν βλέπει καμία δυναμική κίνηση και για το λόγο αυτό αποφάσισα να κατέβω με δικό μου συνδυασμό στον οποίο θα συμμετέχουν νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και έχουν όρεξη για προσφορά». Ακόμη ο κ. Γκορόγιας τόνισε στην εφημερίδα μας, ότι η κίνησή του έχει υποστηρικτές, σοβαρούς Αγραφιώτες με ξεχωριστή δυναμική αλλά και ισχυρές προσωπικότητες του τόπου, τα ονόματα των οποίων μόλις ανακοινωθούν θα κάνουν αίσθηση. 
Παρότι είναι νωρίς ακόμη να πούμε οτιδήποτε για την κίνηση του κ. Γκορόγια, θεωρούμε ότι αν αυτή τελικά «περπατήσει» στο Δήμο Αγράφων θα αλλάξουν κατά πολύ τα μέχρι τώρα δεδομένα καθότι ο κ. Γκορόγιας υπήρξε ένα από τα βασικά στελέχη του κ. Μπαμπαλή. Εν αναμονή λοιπόν της επόμενης κίνησης του κ. Γακορόγια, που είναι η ανακοίνωση των ονομάτων που θα τον ακολουθήσουν στην προσπάθειά του αυτή, σε μια πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε.