Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΥΡΝΑ

Το Σάββατο 28/7/2012 και ώρα 9η βραδινή πραγματοποιήθηκε η προαναγγελθείσα εκδήλωση «ΓΙΟΡΤΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ», στην κεντρική πλατεία του Φουρνά και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Η ακούραστη Πρόεδρος του Συλλόγου κα Γεωργία Γκαρίλα – Διαμαντή και οι άξιες συνεργάτιδές της, είχαν μεριμνήσει για την άψογη παρουσίαση και κατάφεραν να υπερκαλύψουν όλους τους χώρους της πλατείας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εφημέριοι των ενοριών Κλειτσού και Φουρνάς ιερομόναχοι π. Ιλαρίων Λιάσκος και π. Γεράσιμος Τσιρώνης, ο εννενηκονταετής ιερεύς π. Παναγιώτης Μαρκούσης (ο οποίος τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας και καταχειροκροτήθηκε), ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Παντελής Χαλκιάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας κ. Β. Γκαρίλας, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας κ. Γ. Παναγιωτόπουλος μετά της συζύγου του κας Κέλλυς Μπουρδάρα, ο επίτ. Αρεοπαγίτης κ. Ελευθ. Μάλλιος, ο Αντιπρόεδρος της τοπ. Κοινότητας Βράχας κ. Σωτ. Ακρίβος, όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Φουρνάς κ.κ. Ν. Οικονόμου, Ν. Χουλιάρας και Γ. Τριάντης, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Φουρνιωτών «Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ», ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βραχηνών κ. Ηλ. Ντζιώρας μετά της συζύγου του κας Νάνσυ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κλειτσιωτών Φθ/δος κ. Γ. Παναγιώτου μετά της συζύγου του κας Ντίνας, δεκάδες Κλειτσιωτών και εκατοντάδες Φουρνιωτών.
Η καλλιτεχνική ορχήστρα του κ. Κων/νου Καλύβα με τα παραδοσιακά δημοτικά αλλά και λαϊκά τραγούδια, ξεσήκωσε τους μερακλήδες οι οποίοι αποχώρησαν την 6η πρωινή.
Την γαστρίμαργη τέρψη των παραβρεθέντων κάλυψαν οι ταβέρνες των κ.κ. Κων. Μαργάρη και Κν. Ρέλλια με τα εκλεκτά εδέσματα που παρασκεύασαν, καθώς και τα εκατοντάδες πιάτα με πίτες και γλυκά που πρόσφεραν δωρεάν οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Φουρνάς.
Το μόνο που μπορεί να πει κάθε αντικειμενικός παρατηρητής είναι Συγχαρητήρια, Συγχαρητήρια, Συγχαρητήρια, σε όλες τις κυρίες του Συλλόγου και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, λαμβανομένου υπ’όψιν ότι, η εκδήλωση ήταν ενταγμένη και στο πρόγραμμα «ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 2012».