Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Νέα σημαντικά έργα δημοπρατεί η Π.Ε. Ευρυτανίας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, προκηρρύσει Δημόσιο  Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και σύστημα προσφοράς με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης του άρθρου 5 του Ν. 3669/08  για   την  εκτέλεση  4 μεγάλων έργων στο Νομό μας.

Τι Δήμαρχο θέλουμε και τι χρειάζονται οι Δήμοι μας

Δυόμισι μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές 
στην Ευρυτανία

ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟ 
ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΣΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 
ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΑ; 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Επανεκλέχθηκε Πρόεδρος ο Βασίλης Γκαρίλας

Επανεξελέγη Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καρπενησίου ο κ. Βασίλης Γκαρίλας. Για 5η συνεχή φορά, εκλέχτηκε πρόεδρος, καθώς ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση αυτή.
Οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου και από τα 13 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν τα 9.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

*Πολύς ντόρος έγινε για την ειδησούλα της περασμένης εβδομάδας και για το μαντάτο στο Καρπενήσι που θα κάνει αίσθηση.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Στην 3η θέση το Νοσοκομείο Καρπενησίου

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των δώδεκα αριστευσάντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων, οι οποίοι σημείωσαν το μέγιστο «βαθμό» κατά την εκπαίδευσή τους και την άσκηση των καθηκόντων τους.
Ύστερα από ανακοίνωση του διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Πάνου Ευσταθίου από τους 12 υποψηφίους διοικητές, έξι είναι γυναίκες και έξι άντρες και η επιλογή έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης τους υπό τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε ότι τα κριτήρια, βάσει των οποίων γίνεται η αξιολόγηση, είναι η απόδοση και η εξυπηρέτηση των ασθενών. Επιπροσθέτως,

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΣΤΗΝ Κ. ΚΑΡΦΗ

Κ. Καρφή, είναι δικαίωμα του καθενός να πει στηρίζω ή δεν στηρίζω κάποιον υποψήφιο και στην προκειμένη περίπτωση είναι δικαίωμά σας να μην τοποθετείστε επ΄ αυτού για την περίπτωση του Δήμου Καρπενησίου.

Θεοδωρος Κατσιάδας Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Αγράφων: “Στηρίζουμε Μπαμπαλή και στα εύκολα” κ. Σκλαπάνη προσγειωθείτε στην πραγματικότητα !!!

Την πλήρη στήριξή του στον Θεόδωρο Μπαμπαλή εκφράζει στην παρακάτω επιστολή του ο κ. Θ.Κατσιάδας. Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αγράφων αναφερόμενος στην ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Σκλαπάνη, τον προτρέπει να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα», ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι τόσο αυτός όσο και οι συνδημότες του που «στήριξαν τον κ. Μπαμπαλή στα δύσκολα. δεν θα τον αφήσουν στα εύκολα...»

ΤΑ ... ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΜΑΝΕΣΗ

Με λύπη μας, διαπιστώνουμε ότι τούτος ο ευλογημένος τόπος για μια ακόμη φορά έμεινε απροστάτευτος από νέα χτυπήματα κάτω από τη μέση, που δρομολογήθηκαν από παράγοντες των ΜΜΕ, που διακονούν υποτίθεται την ενημέρωση και αγωνίζονται εν προκειμένω να προβάλουν την ελληνική ύπαιθρο.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον «Ελληνικό Οργανισμό Πρόληψης & Διάγνωσης Προβλημάτων Όρασης», αναγνωρίζοντας την πρώτιστη ανάγκη για υγεία τόσο στον τομέα της θεραπείας και της αντιμετώπισης ασθενειών,

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δήλωση ενδιαφέροντος κτηνοτρόφων για χρήση βοσκοτόπων

Από το Δήμο Καρπενησίου και το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται πως όσοι δημότες κτηνοτρόφοι επιθυμούν να εισάγουν τα ζώα τους στους βοσκοτόπους του Δήμου Καρπενησίου για την κτηνοτροφική περίοδο έτους 2014,

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ευρυτανίας, Στέλιος Δημητρόπουλος σύμφωνα με τα άρθρα  9 & 11 του καταστατικού του συλλόγου και μετά από απόφαση του Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η θέση - απάντηση της Βέττας Καρφής στα δημοσιεύματα

Κύριε Κολλημένε ,
θα ήθελα να σας ενημερώσω σε σχέση με τις αναρτήσεις που αλληλοαναιρούνται  τις τελευταίες ώρες στην ιστοσελίδα σας και που με αφορούν , ότι η δήλωση στήριξης μου στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σταμάτη μπορεί να στηρίζεται κατ’ εσάς σε «απόρρητες» δημοσιογραφικές πληροφορίες ,

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ 5 ΧΩΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ο Πολιτευτής Ευρυτανίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κωνσταντίνος Μπακόλας, διαπιστώνουν, για ακόμη μια φορά, την ανυπαρξία κρατικών μηχανισμών στην περιοχή της Πρασιάς Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, όπου τα περσινά κατολισθητικά φαινόμενα καθήλωσαν τους κατοίκους σε ένα λίαν επικίνδυνο επαρχιακό οδικό δίκτυο, για τον οποίο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ για την αποκατάσταση του!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Οφειλούμενη τιμή στους Ευρυτάνες καλλιτέχνες

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή της, πραγματοποίησε η Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην οδό Πανεπιστημίου. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η βράβευση Ευρυτάνων καλλιτεχνών που διακρίθηκαν στη ζωγραφική

«Συνωστισμός» υποψηφίων στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου

Ίσως από τις πιο ενδιαφέρουσες εκλογικές αναμετρήσεις είναι αυτή που θα βιώσουμε στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου, τον ερχόμενο Μάιο. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, περίπου τρεις μήνες πριν τις εκλογές, την ίδια ώρα που το προεκλογικό σκηνικό είναι ρευστό και όλα τα σενάρια πιθανά. Είναι από τις λίγες φορές που είναι τόσοι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για το δημαρχιακό θώκο κυρίως στο Δήμο Αγράφων, την ώρα μάλιστα που τα προβλήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι τεράστια και οι οικονομικοί πόροι περιορισμένοι.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Καρπενησίου ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Καρπενησίου θα διοργανώσει τις καθιερωμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα τόσο στο Καρπενήσι όσο αλλά και στα χωριά του Δήμου.
Σύμφωνα με το Πρόγραμμα που σας παραθέτουμε στην συνέχεια, οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, θα κορυφωθούν την Κυριακή της Τυρινής και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τα παραδοσιακά Κούλουμα.



Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ στο Καρπενήσι Σημαντική ομιλία του Μιχάλη Ηλιάδη

Την πόλη του Καρπενησίου επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Ο κ. Μιχάλης Ηλιάδης, συνοδευόμενος από τον κ. Δεμενεόπουλο Γεώργιο, υπεύθυνο του Τομέα Διαδόσεως και Προβολής της Παρατάξεως και άλλα στελέχη, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο τόσο την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ενώ απάντησε με περίσσια ευγένεια στις ερωτήσεις των παρισταμένων στην συγκέντρωση αυτή.