Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΚΡΕΝΤΗ – ΔΟΞΑ 4-2 - Μεγάλη νίκη της Κρέντης με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μάκκα που πέτυχε 4 γκολ!!!

Ο φονιάς ξαναχτύπησε
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μάκκα που σημείωσε καρέ τερμάτων η Κρέντη, επικράτησε 4-2 της μαχητικής Δόξας, που μάλιστα στο 63΄ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Το συγκρότημα του Γ. Χρυσαφόπουλου, που σκαρφάλωσε με την νίκη αυτή στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήταν καλύτερο και δίκαια κατέκτησε την νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Γ. Παπαδήμου, ενός προπονητή που διδάσκει με το ήθος και την συμπεριφορά του, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από αυτή την αναμέτρηση.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το νέο Δ.Σ. του ΙΣΚΕ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Το εκ των προσφάτων αρχαιρεσιών αναδειχθέν νέο Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε) πραγματοποίησε, την πρώτη μετά τις εκλογές εθιμοτυπική συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Η συνάντηση αυτή, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, έλαβε χώρα στο Γραφείο του Μακαριωτάτου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, την περασμένη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 1 μ.μ.

Την ίδρυση Γηροκομείου στη Γρανίτσα ανακοίνωσε ο Ηλίας Καρανίκας

«Ανταλλαγή ευχών, η επέκταση του Ιδρύματος Κοινωνικής Πρόνοιας Ευρυτανίας και οι κινητές μονάδες αιμοληψίας στη Δυτική Ευρυτανία το περιεχόμενο της επίσκεψης του Βουλευτή, τα Θεοφάνεια στην Ευρυτανία»

Στην Ευρυτανία βρέθηκε τις ημέρες των Θεοφανείων ο Βουλευτής Ηλίας Καρανίκας, όπου και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Καρπενήσι - Προυσσός Μεγάλη κατολίσθηση στο “Δερματόρεμα”


Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο, Καρπενησίου – Προυσού, μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε στην περιοχή Δερματόρεμα στην θέση Μελίσσι, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2012.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τριήμερη αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας, στην έκτακτη συνεδρίασή του σύμφωνα και με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος που λήφθηκε την 9/1/2012, αποφάσισε την αποχή των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους την 11η, 12η και 13η Ιανουαρίου 2012, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκ νέου προσπάθεια των αρμοδίων υπουργών να τροποποιήσουν το Ν. 3919/2011 για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση του ζητήματος της «απελευθέρωσης» των Δικηγορικών εταιριών,

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

*Να ευχηθούμε στον καλό φίλο και δάσκαλο Χρήστο Αρβανίτη, νέο ιδιοκτήτη του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, να είναι καλοτάξιδος στο νέο του αυτό δημοσιογραφικό σεργιάνι, ως τιμονιέρης

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Βραβεύτηκαν από το Δήμο Οι καλύτεροι διάκοσμοι των Καταστημάτων του Καρ/σίου

Τον καλύτερο διάκοσμο βιτρίνας από τα καταστήματα της πόλης του Καρπενησίου βράβευσε την περασμένη βδομάδα ο Δήμος Καρπενησίου και η ΟΠΑΔΗΚ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων βραβεύτηκαν οι βιτρίνες των καταστημάτων εκείνων που είχαν τον καλύτερο εορταστικό διάκοσμο. Φέτος, για πρώτη φορά, την επιλογή των τριών νικητών, δεν την έκανε επιτροπή του Δήμου, αλλά οι ίδιοι οι δημότες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ψηφίζουν τον καλύτερο διάκοσμο,

Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια σε όλη την Ευρυτανία. Ανήμερα της μεγάλης αυτής γιορτής της Χριστιανοσύνης , σε όλα τα χωριά του τόπου μας τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθησε ο Αγιασμός των Υδάτων.
 
Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Συνελήφθη Καρπενησιώτης με εικόνες του 17ου και 19ου αι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου σταμάτησαν στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αστακού - Μύτικα το φορτηγό που οδηγούσε ο 61χρονος.
Σε έλεγχο που έκαναν, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο εικόνες μεγάλων διαστάσεων,
τις οποίες ο 61χρονος είχε επιμελώς κρύψει κάτω από ελαιόπανα και πλαστικά τελάρα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ



ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 2 ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ