Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Κοντογεώργου.

Μετά την «Καμπάνα» 60.000 ευρώ και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον βουλευτή Ευρυτανίας,  δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με την Βίλα Λιάπη στο Μ. Χωριό.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε

Μεγάλη διάσταση πήρε η υπόθεση του Κοντογεώργου μετά τη βαριά καμπάνα από την Εισαγγελία για τη περιβόητη υπόθεση της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε. Μεγάλη ανησυχία στου Μαξίμου. 

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Μαγικές νύχτες στο Καρπενήσι

Μαγικές – παραμυθένιες νύχτες περίμεναν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Καρπενησίου, στα πλαίσια των φετινών Γιορτών Χειμώνα.

Διανομή Ελαιολάδου χωρίς μεσάζοντες από το Δήμο Καρπενησίου

O Δήμος Καρπενησίου ανακοινώνει πως στο πλαίσιο της δράσης «Ελαιόλαδο χωρίς μεσάζοντες» και κατόπιν συγκέντρωσης παραγγελιών  δημοτών μας  που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν έξτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο «Ξυλούρης»,

Εγκρίθηκαν νέα μαθητικά δρομολόγια στην Ευρ/νία

Εγκρίθηκαν απο την Περιφέρεια νέα µαθητικά δροµολόγια λαμβάνοντας γνώση το πρακτικό της επιτροπής διαπραγµάτευσης τουδιαγωνισµού για τη µεταφορά µαθητών σχολικών µονάδων για το σχολικό έτος 2013-2014 της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.
Στην συζήτηση στην οικονομική επιτροπή

11 μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing για τους αθλητές του Α.Σ. TAE KWON-DO Ευρυτανίας

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του συλλόγου Α.Σ. TAE KWON-DO Ευρυτανίας  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο (14-15/12) με την αιγίδα της ΠΟΚ.

Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις από το Δήμο Καρπενησίου

Μια υπέροχη βραδιά, αφιερωμένη στους αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου, αλλά και σε συμπολίτες μας που έχουν προσφέρει με το δικό τους τρόπο στην Ευρυτανία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Παρέμβαση Μπακογιάννη σε Γρηγοράκο για την κινητικότητα των υπαλλήλων ΟΤΑ

Τη μελέτη στελέχωσης των δήμων απέστειλε σε όλους τους Δημάρχους της χώρας ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γρηγοράκος.
Η μελέτη που διαμορφώθηκε από την ομάδα εργασίας του Υπουργείου  Εσωτερικών έχει εκπονηθεί στα πλαίσια όσων έχουν αναγγελθεί από το Υπουργείο και έχουν συμφωνηθεί με την ΚΕΔΕ.

Απάντηση Τσαπρούνη σε Καραμπά

Μετά την αυστηρή επιστολή Καραμπά για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό, ο Θανάσης Τσαπρούνης παίρνει το λόγο και απαντά για τα όσα του καταλογίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, με το υπ΄αριθμ. 3069/20-12-2013 έγγραφο.
Στην επιστολή του ο κ. Τσαπρούνης αναφέρει χαρακτηριστικά:
Θέμα: «Απάντηση σε έγγραφο»
Σε απάντηση του υπ’αριθμ. 785/10.12.2013 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε:

Παράταση Προγράμματος ελέγχου οχημάτων

Από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας ανακοινώνεται ότι όλα τα οχήματα με έδρα συγκοινωνιακής περιοχής την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας,

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Με επιτυχία το σεμινάριο σαπωνοποιίας

Ο Δήμος Αγράφων πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία Σεμινάριο Σαπωνοποιίας την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Ιστορικό Μουσείο της Παλαιάς Βίνιανης.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΥΓΕΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ο Δήμος Καρπενησίου ανακοινώνει στους δημότες Καρπενησίου πως έχει ξεκινήσει η παράδοση των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν από το νοσοκομείο «Υγεία» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου μας.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (125) της εφημερίδας «Τα Χρονικά της Νεράϊδας – Δολόπων»

Κυκλοφόρησε  το  νέο  χειμερινό – χριστουγεννιάτικο  τεύχος (φύλλο  125) της  εφημερίδας  «Τα  Χρονικά  της  Νεράϊδας – Δολόπων», που  εκδίδει  κάθε  τρίμηνο  ο  Εξωραϊστικός & Μορφωτικός  Σύλλογος  του  ομώνυμου  παραμεγδόβιου  χωριού, της  Νεράϊδας (Σπινάσας  των  Αγράφων), που  βρίσκεται  στα  σύνορα  Καρδίτσας  και  Ευρυτανίας.

Γιορτή του ορειβατικού σκι στο Βελούχι (17-19 Ιανουαρίου)

Η εταιρία Κλαουδάτος σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου  παρουσιάζει για 2η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ ορειβατικού σκι(Ski Touring Festival) στις 17,18 και 19 Ιανουαρίου 2014.
Το φεστιβάλ αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ορειβατικού σκι στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας φίλους του χειμερινού βουνού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  προβολές ταινιών, παρουσιάσεις διαδρομών ορειβατικού σκι, ενδιαφέρουσες ομιλίες και εξορμήσεις  στα  βουνά του Καρπενησίου .

Μηχανήματα αξίας 110 χιλ. ευρώ για το Γενικό νοσοκομείο Καρπενησίου

Μια θερμοκοιτίδα, έναν αναπνευστήρα υποστήριξης διασωληνομένων ασθενών, 2 μηχανήματα αιμοκάθαρσης αλλά και τεχνολογικός εξοπλισμός για το οδοντιατρικό τμήμα θα φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε - ΕΓΓΥΗΣΗ 60.000,00 ΕΥΡΩ

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 20 ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 3.000,00 ΕΥΡΩ Ή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΝΗΣ: "Η Ελλάδα δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς"

Η αλλαγή θα έρθει από κάτω προς τα πάνω. Από την επόμενη γενιά που προσδοκά να δράσει, όσο δυνατά αντανακλαστικά επιβίωσης και αυτούσιας αναπαραγωγής και να έχει το προηγούμενο σύστημα, αναφέρει σε Άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο Κώστας Μπακογιάννης

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Μαγική μουσική βραδιά από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την εμφάνιση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2013.
Σε μια ατμόσφαιρα άκρως γιορτινή, οι μελωδίες της Κρατικής ορχήστρας, η οποία επισκέφθηκε την πόλη μας για δεύτερη συνεχή χρονιά, ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, σε Χριστούγεννα παραμυθένια.

Ένας Πολιτιστικός Σύλλογος στόλισμα

Πλούσια η συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου στις γιορτές χειμώνα που διοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΚΕΠΑΔΗΚ. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 η παιδική ομάδα θεάτρου παρουσίασε τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς  στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου δημοτικού σχολείου Καρπενησίου.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

*Μείζον θέμα δημόσιας υγείας έχει προκύψει στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας και στους οικισμούς του, από το ελλιπές αποχετευτικό σύστημα, αφού μέρος των λυμάτων μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα,

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Σε ένα ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο  με νέους ανθρώπους και χωρίς κομματικά βαρίδια 

Πέντε μήνες πριν τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, τα δεδομένα για τον Κώστα Μπακογιάννη φαίνεται να αλλάζουν. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το τελευταίο διάστημα έχουν ασκηθεί έντονες πιέσεις σε όλα τα επίπεδα προς τον Δήμαρχο Καρπενησίου, για να μην κατέβει στον Δήμο Καρπενησίου αλλά να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, όχι βέβαια με το χρίσμα της ΝΔ, αλλά ως μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, που θα στηρίξει το κόμμα. Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης, επιβεβαιώνει ότι έχουν υπάρξει κάποιες άτυπες