Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

*Τόσα χρήματα θα ξοδευτούν για τις ενστάσεις και τα παρελκόμενα αυτών, όσον αφορά τα δρώμενα του Δήμου Αγράφων. Από αυτά αν οι κρατούντες διέθεταν ένα μόνο μέρος για να βρουν καύσιμα για τις σκουπιδιάρες και για τον καθαρισμό των νεκροταφείων και των Μουσείων, όπως στην περίπτωση του Μουσείου της Βίνιανης, δεν θα φτάναμε στην σημερινή κατάντια.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Σήμερα το μεσημέρι συζητήθηκε στο διοικητικό Πρωτοδικείο Λαμίας ,η ένσταση που κατέθεσε ο Χρήστος Δημητρόπουλος κατά των αποφάσεων του Πρωτοδικείου Καρπενησίου που έθεσαν τον συνδυασμό του εκτός εκλογικής διαδικασίας.

ΣΕ ΛΙΓΟ - ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕ ΛΙΓΟ - ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε χαλαρούς ρυθμούς και με καλή διάθεση η συνάντηση Μπακογιάννη με την ομάδα του

 Γεύμα ευχαριστίας παρέθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του καθώς και στους Αντιπεριφερειάρχες, τους συνεργάτες του και σε όσους ήταν δίπλα του κατά την προεκλογική περίοδο. Μετά το άγχος των εκλογών και την ικανοποίηση της επιτυχίας, ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θέλησε να περάσει μια ήρεμη Κυριακή με όλους τους συνεργάτες του και φίλους και να τους δείξει έτσι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για τον αγώνα που δώσανε μαζί.

Αύριο Παρασκευή η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Καρπενησίου για τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης Έφης Χαρατσή

 Μια τραγωδία ενός περίεργου φονικού αναβιώνει από την περασμένη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, στην  αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρπενησίου, όπου ξεκίνησε η δίκη του 40χρονου, ο οποίος στις 8 Ιουλίου 2013, έσφαξε την σύζυγο του αδελφού του, μπροστά στα μάτια του μόλις τριών ετών γιου της.