Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η Μαρία Γαλανού νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, η συμβολαιογράφος κ. Μαρία Γαλανού.
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ.1234-63/28-12-2012 απόφαση του Υπουργού η κ. Γαλανού, όπως προείπαμε, διορίζεται Αναπληρώτρια Διοικήτρια του διασυνδεόμενου Γ.Ν. Καρπενησίου,

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ


Στο Καρπενήσι βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013, ο Τέρενς Κουίκ.  Η επίσκεψη αυτή του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσυνεδριακής περιοδείας του σε 16 νομούς της χώρας.

ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Μητροπολίτης προς Ιερείς: «Βλέπετε οὖν πῶς ἀκριβῶς περιπατεῖτε, μὴ ὡς ἄσοφοι, ἀλλ' ὡς σοφοί»

Γενική Ιερατική Σύναξη, των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013, προκειμένου να ενημερωθούν οι Ιερείς για τρέχοντα και πολύ σημαντικά θέματα, τα οποία απασχολούν την σύγχρονη Ελληνική κοινωνία.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας για κατοχή λαθραίων τσιγάρων



Κατασχέθηκαν συνολικά -570- λαθραία πακέτα τσιγάρων


Συνελήφθησαν, χθες (10-01-2013) το μεσημέρι στη περιοχή Αλαμάνας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 39 και 29 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ "Η μικρούλα η φελάχα η Γιουλαλάμ" Το Σάββατο 12/1 η παράσταση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου παρουσιάζει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 9.00 μ.μ. το θεατρικό έργο του Νίκου Περέλη "Η μικρούλα η φελάχα η Γιουλαλάμ" στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Το έργο αυτό είχε παιχτεί τον περασμένο Ιούνιο στο ίδιο χώρο, και άρεσε πάρα πολύ στους συντοπίτες μας που το είδαν.

Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν τις προσπάθειες των κοινωφελών ιδρυμάτων της χώρας μας

Για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος τα ΕΛΤΑ, ανταποκρινόμενα στον κοινωνικό τους ρόλο, μοιράζουν παιχνίδια στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και φιλοξενούνται από Φορείς & Ιδρύματα Προστασίας & Φροντίδας Παιδιών σε όλη τη χώρα.

Αρχίζουν από 15/1 οι χειμερινές εκπτώσεις

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ν 3377/05 αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις από την Τρίτη  15 Ιανουαρίου 2013 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Απάντηση για τη μη έκδοση αποδείξεων

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου και ως αποτέλεσμα του θορύβου που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, ανακοινώνεται η ρητή διάψευση της πληροφορίας που δημοσιεύτηκε σε μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι εντοπίστηκε στο Καρπενήσι επιχείρηση που δεν είχε κόψει 16 αποδείξεις.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ από το Δήμο Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνέχεια της κοινωνικής πολιτικής του, καθώς και  της δράσης αλληλεγγύης: «Διανομή Πετρελαίουκαι καυσοξύλων» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη να στηρίξει οικογένειες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, συνυπολογίζοντας το δριμύ ψύχος που επικρατεί, την ακριβή τιμή του πετρελαίου καθώς και τα πολλαπλά αιτήματα συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ από το Δήμο Καρπενησίου στο κατάστημα «Γλυκοπλαστείο»

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά τον Κωνσταντίνο Αζακά και την Αρετή Κωστοπούλου που συνέδραμαν μέσω της επιχείρησής τους στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνια σε όλη την Ευρυτανία

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια σε όλη την Ευρυτανία. Ανήμερα της μεγάλης αυτής γιορτής της Χριστιανοσύνης , σε όλα τα χωριά του τόπου μας τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθησε ο Αγιασμός των Υδάτων.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στην Γέφυρα Επισκοπής

Το κρυφό μονοπάτι -Του Μανώλη Κοπανάκη


 Υπάρχει ένα κρυφό μονοπάτι που μεταμορφώνει μία μίζερη ανούσια ζωή, όπου ήμασταν το θύμα της κάθε κατάστασης, σε μία ζωή όπου εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές, μία ζωή γεμάτη θαύματα και μαγεία, όπου αποχωριζόμαστε τους περιορισμούς μας και καταλαβαίνουμε τα πάντα με γνώση, ζούμε με χαρά, και αισθανόμαστε ήρεμοι μία πληρότητα.

TA ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


*Χρονιάρες μέρες είναι και κανονικά θα έπρεπε να γράφουμε μόνο καλά λόγια. Να όμως που και να θέλεις να αγιάσεις δεν μπορείς. Σκανδαλίζεσαι όταν  διαβάζεις ότι  ο Βουλευτής Ευρυτανίας

ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ

Εντάξει, την περάσαμε τη νύχτα που γεφυρώνει την παλιά χρονιά με την καινούργια με πυροτεχνήματα στην Αθήνα και την πανσέληνο σε πλήρη ανάπτυξη σε όλη τη χώρα. Έτσι ξημέρωσε μια καινούργια μέρα που συνήθως καταγράφεται ως αφετηρία για το άγνωστο καινούργιο και πάντα συνοδεύεται με ένα σωρό ευχές μεταξύ μας για το καλύτερο, το υγιέστερο, το ψηλότερο, το ομορφότερο, το γονιμότερο…

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ


*Πέρασαν και τα Χριστούγεννα και ήρθε το 2013! Νέος χρόνος, νέες ελπίδες, νέα όνειρα. Το μόνο που ευχόμαστε είναι πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα, με υπομονή και πίστη αδέλφια μου, θα γίνουν… γιατί όπως έλεγε και ο παππούς μου «ότι γίνεται με λεφτά, μην το φοβάσαι». Κάτι θα ήξερε ο παππούς…