Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Α΄

*Αυτή ήταν βδομάδα που πέρασε, γεμάτη με συνταρακτικά γεγονότα που μας αναστάτωσαν για τα καλά, για να έχω κι εγώ ο δόλιος υλικό, ώστε να μπορέσω να γράψω.

Εκδήλωση από την Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων για τη συμπλήρωση Εκατονταετηρίδας από τους νικηφόρους Βαλκανικούς Πολέμους

Την πίττα τους για το νέο χρόνο έκοψαν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 οι «Ευρυτάνες Επιστήμονες» σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στο κέντρο της Αθήνας. Το γεγονός, για τις εποχές που περνάμε δεν πέρασε απαρητήρητο και ευμενώς από πολλούς σχολιάστηκε.

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ...

Φίλε Βαγγέλη
Διαβάζοντας την επιστολή σας, άπαντες, της συντακτικής ομάδας του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, της εφημερίδας των αναγνωστών, όπως αναφέρεις,  διερωτηθήκαμε, γιατί αυτή η αντίδραση, τι έπαθε ο πρώην Δήμαρχος Αγράφων και τα βάζει μαζί μας;

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Και η επιστολή του Βαγγέλη Κατσιφού



Βαγγέλης Κατσιφός
               
Για το Προεδρείο & τις Επιτροπές στο Δήμο Αγράφων
Θα αναφερθώ με προσωπική μου ευθύνη στο ιστορικό των δύο συνεδριάσεων και στο αποτέλεσμα. Πιστεύω να εκφράζω το σύνολο των συμβούλων, αλλά και το κοινό αίσθημα των Αγραφιωτών και των Ευρυτάνων.

Κεράσοβο  6 Ιαν. 2013               Χρόνια Πολλά-Καλή Χρονιά

Ως μειοψηφία δεν πήγαμε στην 1η συνεδρίαση 6 Ιαν 2013 του Δημοτικού Συμβουλίου  για εκλογή Προεδρείου, προκειμένου να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας για τις πολύ μεγάλες παραλείψεις από τον Δήμαρχο, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και τους 4 ειδικούς συνεργάτες.
Μέγιστη, θεμελιώδη παράλειψη που δεν έφεραν τον Προϋπολογισμό τον Νοε – Δεκ 2012 (ως ο νόμος και ο σεβασμός προς τον Δήμο ορίζει)

Ανοιχτή επιστολή της Κλεάνθης Φουρλίγκα για τη διαγραφή της



ΚΛΕΑΝΘΗ  ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ
Κ. ΠΟΤΑΜΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ
15/1/2013

Αγαπητοί Συνδημότες:
Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ Αγράφων που πραγματοποιήθηκε στις 5/7/12 έγινε πρόταση από την αντιπολίτευση να αιτιολογήσω την καταγγελία μου. Με ψήφους 11 υπέρ και 12 κατά, κατάφεραν να φιμώσουν έμενα αλλά κυρίως την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 και σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλει συστηματικά ο Δήμος για την εξεύρεση οριστικής λύσης στο ζήτημα του Αθλητικού Κέντρου, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάνης συναντήθηκε για ακόμη μία φορά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στον Προοδευτικό Σύλλογο Καρπενησιωτών Αθήνας και στον Σύλλογο Ευρυτάνων Αχαΐας

Σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις των Ευρυτάνων ετεροδημοτών βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης.
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013,

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ





*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΙΦΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΑΝΘΗ ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ

ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

*Πολύ βάσανο κει πέρα στον  Δήμο Αγράφων. Εδώ και καιρό πολλά περίεργα συμβαίνουν που δικαιολογημένα δημιουργούν προβληματισμό σε όλους και κυρίως στους Δημότες. Όλα να τα ανεχτούμε βρε αδέλφια, να φτάσετε όμως στο σημείο να μην παραβρεθείτε σε Συνεδρίαση που αφορά την θεσμοθετημένη λειτουργία του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Νέος Πρόεδρος και νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Στην Οικονομική Επιτροπή ο Ταξιάρχης Σκλαπάνης, στην Επιτροπή Περιβάλλοντος ο Λάμπρος Τσιτσάνης ως Τακτικά Μέλη.

10.815.197 ο πληθυσμός της Ελλάδας - 20.081 οι μόνιμοι κάτοικοι της Ευρυτανίας

Ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας, όπως αυτός προέκυψε από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, ανήλθε σε 10.815.197 άτομα, ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Ο μόνιμος πληθυσμός αφορά τον αριθμό των ατόμων που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην κάθε Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική Ενότητα, Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα και οικισμό της χώρας.

Λεβέντες ψυχραιμία ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός

Δημαιρεσίες στους Δήμους και στην Περιφέρεια

Στις κάλπες προσήλθαν την περασμένη Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, 9.257 δημοτικοί σύμβουλοι και 713 περιφερειακοί σύμβουλοι προκειμένου να εκλέξουν τα νέα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών των οποίων η θητεία θα λήξει στις 31/08/2014, βάσει του «Καλλικράτη» και της υπουργικής απόφασης που εξεδόθη στα τέλη του περασμένου χρόνου.