Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Υποβολή δικαιολογητικών για τα κριτήρια επιλεξιμότητας δικαιούχων δωρεάν διανομής τροφίμων

Από το σύλλογο πολυτέκνων νομού Ευρυτανίας ανακοινώνεται ότι : Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΦΕΚ 660/20.04.2011) καθορίστηκαν τα κριτήρια επιλεξιμότητας δικαιούχων δωρεάν διανομής τροφίμων από τα κοινοτικά αποθέματα της παρέμβασης. Σύμφωνα με την απόφαση δικαιούχοι είναι αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες της Ε.Ε ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα.

Συνάντηση εργασίας Καραμπά - Βουρδάνου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Βασίλη Καραμπά.

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Ο περσινός χρόνος, έκλεισε με μια από τις πιο σπουδαίες συναντήσεις που είχα ποτέ και η οποία έγινε στα πλαίσια της δημιουργίας του νέου μου βιβλίου με τίτλο «Ελεύθεροι στα δεσμά των Αγράφων» και το οποίο ωριμάζει αυτές τις ημέρες στα άδυτα του υπολογιστή, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερο, όπως λένε και για τα κρασιά ορισμένοι φίλοι…

ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

Μου έχει γίνει συνήθεια, να περνάω μια φορά τη μέρα εκεί γύρω προς το μεσημεράκι από τη γωνία Ακαδημίας και Ασκληπιού στην Αθήνα όπου βρίσκεται το εξαιρετικό σουβλατζίδικι «Προδόρπιον» του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Κουτρούμπα, από την Καστανιά.

Τιμητική διάκριση στο συμπατριώτη μας Γιάννη Παρούτσα

Ο Σύλλογος  Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 30 Ιανουαρίου, τίμησε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τον τέως πρόεδρο κ. Γιάννη Παρούτσα για την πολυετή προσφορά του. Την τιμητική πλακέτα απένειμε προσωπικώς ο Υπουργός κ. Κων/νος Αρβανιτόπουλος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Το Δ.Σ του Συλλόγου των απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας «ο Άγιος Δημήτριος» καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση την 17η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:30 π.μ, στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Ελλάδος που βρίσκεται στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Σίνα και Δαφνομήλη.(πίσω από τον Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Πευκακίων-Ασκληπιού 40, στα όρια Εξαρχείων και Κολωνακίου).

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Α΄


*Τη θέση του διοικητή των Πυροσβεστικών Ακαδημιών στην Αθήνα ανέλαβε ο συντοπίτης μας Νίκος Λαθύρης . Να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και σε ανώτερα γιατί το αξίζει.

Πληρωμές ανάσα από την Αντιπεριφέρεια για 9 έργα στην Ευρυτανία


Πληρωμές που αντιστοιχούν έναντι λογαριασμού έργων που έχουν γίνει ή βρίσκονται σε εξέλιξη θα γίνουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2013.

Μικτές ΕΠΣΝΕ(2012-13) 6ος Όμιλος (Παίδες) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Μικτές ΕΠΣΝΕ(2012-13)
6ος Όμιλος (Παίδες)

4η  αγωνιστική
ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 9-0
ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Φωκίδας 4-4

Παίδες: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 9-0 Αρκεί η προσπάθεια


Την πιο βαριά τους ήττα στην διοργάνωση γνώρισαν φέτος οι Παίδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας  με σκορ 9-0 εκτός έδρας από τους αντίστοιχους της Βοιωτίας.
Το συγκρότημα των Χρήστου Σκαλτσά και Κώστα Ζαγαρίτη, ανώτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έφτασε δίκαια στην σπουδαία αυτή επικράτηση επί ενός όμως αντιπάλου, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και κυρίως χωρίς να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Νέοι: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 3-1 Στάθηκαν καλά αλλά έχασαν


Κερδίζοντας τις εντυπώσεις οι νέοι της Ευρυτανίας στάθηκαν αξιοπρεπώς και ηττήθηκαν με 3-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Βοιωτίας.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 6/2 στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας στον Άγιο Σπυρίδωνα και ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ενωσιακών πρωταθλημάτων Good League ΟΠΑΠ του 6ου ομίλου. Άρχισε στις 3 το μεσημέρι και έγινε παρουσία λιγοστών φιλάθλων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΥ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-  Δ΄ ΟΜΙΛΟΥ

15η αγωνιστική
(10-2-2013 15:00)
Ελασσόνα-Πυργετός Λάρισας     0-3
Α.Ο. Καρδίτσας-Δωτιέας Αγιάς   1-0
Αχ. Δομοκού-Ανδρ.Γραβιάς        3-2
Αμπελωνιακός-Λαμία                  2-0
Αίολος-Λεοντάρι                        0-2
Ρεπό: Ρήγας Φεραίος

ΑΙΟΛΟΣ – ΛΕΟΝΤΑΡΙ 0-2 Έπεσε πάνω σε λιοντάρι


Μια ακόμη ήττα γνώρισε στο γήπεδό του ο Αίολος, αυτή τη φορά από το Λεοντάρι με σκορ 2-0. Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του μέσα στο Καρπενήσι και δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από μια ομάδα που δεν έδειξε σπουδαία πράγματα.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Επιμελητήριο Ευρυτανίας Σήμερα η ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013»

Το Επιμελητήριο Ευρυτανίας  διοργανώνει την 13η Φεβρουαρίου- ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00μ.μ
Ενημερωτική Ημερίδα  με θέμα:
Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης  – Τουρισμού – Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013»

Στην 48ωρη απεργία το ΚΔΑΠ και το ΒΣΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ. προκηρύσσει: 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 13 και 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ με κινητοποίηση στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 10:00 π.μ., σε συντονισμό με το Πανελλήνιο Συντονιστικό του «Βοήθεια στο Σπίτι», τους εργαζόμενους στα Κ.Η.Φ.Η. και στις υπόλοιπες Κοινωνικές Δομές των Δήμων.

Ο Δήμος Αγράφων έκοψε τη βασιλόπιττα του

Παρουσία του Δημάρχου Αγράφων κ. Τάτση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας των υπαλλήλων του Δήμου Αγράφων. Στη μαθητική εστία του Κερασοχωρίου, την περασμένη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013,

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ Παρόντες και οι νέοι της Γρανίτσας

Στην έδρα του στη Γρανίτσα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρανίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του, την περασμένη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013. Παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Θανάση Μπαλτά, αλλά και μελών του ΔΣ. 

Η πίττα των δασκάλων στο Δήμο Αγράφων

Σε φιλικό και συναδελφικό κλίμα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αγράφων. Παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Σιδέρη Μοτσιόλα, αλλά και σύσσωμου του ΔΣ, καθώς και των δασκάλων από τα σχολεία του Δήμου Αγράφων,  έγινε η κοπή στην Παλαιοκατούνα.

Σύλλογος Καλλιακούδας Παρουσίαση πρακτικών ημερίδας - κοπή πίτας

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, που κατέκλυσαν αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, (ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ στην Ομόνοια), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φλεβάρη 2013 η Γενική Συνέλευση και η εκδήλωση για την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Με άρωμα γυναίκας το ξεκίνημα της νέας χρονιάς


Την περασμένη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της   πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού Ευρυτανισσών μετά των συζύγων τους.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013