Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

*Υπομονή ολίγων ημερών αδέλφια για το θέμα της ένστασης του Δημητρόπουλου. Η απόφαση από το Διοικητικό Δικαστήριο Λαμίας αναμένεται στις επόμενες μέρες και έτσι θα δοθεί τέλος σε ένα θέμα σοβαρό που απασχολεί αρκετούς στον Δήμο Αγράφων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στην Κρήτη για το γάμου του εξαδέλφου του Πιέρ


Χαρές και γλέντια είχαμε το περασμένο Σάββατο στο Μητσοτακαίικο γραφικό Λουτρό των Σφακίων, λόγω του γάμου του εγγονού, του Κων/νου Μητσοτάκη, Πιερ Γκουρνέν, ο οποίος είναι γιός της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρνέν.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι της Τσούκας για το νερό

Υπόμνημα - Διαμαρτυρία προς το Δήμο Αγράφων απέστειλαν οι κάτοικοι του χωριού Τσούκα, για να τονίσουν ακόμα μια φορά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το νερό και το συνυπογράφουν παραπάνω από 120 άτομα. 

Το πανηγύρι στην Αν. Φραγκίστα

 Με τις δέουσες τιμές γιορτάστηκαν στην Ανατ. Φραγκίστα οι Πολιούχοι του χωριού 12 Απόστολοι. Η γιορτή ξεκίνησε το πρωί με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία έλαβαν μέρος 5 ιερείς, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Αμβροσίου, από την Ιερά Μητρόπολη Αιτ/νιας και συνεχίστηκε με την λιτάνευση της ιερής εικόνας και με ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι στον αύλιο χώρο του Ναού.

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση


Την περασμένη Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο κ. Μπακογιάννης έθεσε το ζήτημα του αυτοδιοίκητου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (Παράρτημα ΑΜΕΑ), τονίζοντας στον Υπουργό την επιτακτική ανάγκη της επαναφοράς του ιδρύματος στο πρότερο καθεστώς που εξασφάλιζε τη διοικητική και οικονομική του ανεξαρτησία.

Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής “ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ” Υποτροφίες σε μαθητές

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» θα απονείμει υποτροφίες σε μαθητές της Γ΄Λυκείου όλων των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ του Νομού Ευρυτανίας.

Με λαμπρότητα το πανηγύρι στα Επινιανά


 Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος στα Επινιανά οι Άγιοι Ανάργυροι. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της αρτοκλασίας, στον περικαλλή και πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ακολούθησε λεβέντικο παραδοσιακό πανηγύρι στο φιλόξενο Κέντρο του Λευτέρη Αβράμπου, γνωστότερου ως «ΕΥΖΟΝΑ», ο οποίος εξελέγη και Πρόεδρος του χωριού στις εκλογές του περασμένου Μάη

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι Βαθμολογίες των πανελλαδικών Αρίστευσαν τα Ευρυτανόπουλα

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους μαθητές και οι βαθμολογίες τους για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ αναρτήθηκαν χθες σε όλα τα σχολεία όλης της χώρα.
Οι βαθμολογίες ήταν πολύ χαμηλές έως και μέτριες στην καλύτερη περίπτωση, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αναμένονται σημαντικές αλλαγές στις βάσεις εισαγωγής.
ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ