Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

*Στις Βρυξέλλες βρίσκονται από την περασμένη Δευτέρα οι Δήμαρχοι Καρπενησίου και Αγράφων, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Ενημερωτική Συνάντηση των Αιρετών των Ελληνικών Ορεινών Δήμων

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε διήμερο εργαστήριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του ΚΠΕ Καρπενησίου με θέμα (Ανακαλύπτοντας τον κόσμο των μανιταριών).
Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Κωνσταντινίδης Γιώργος (διεθνής φυσιοδίφης με ειδίκευση στα μανιτάρια και συγγραφέας οδηγών αναγνώρισης μανιταριών), παρουσίασε στην αίθουσα

Εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ

Οι Εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ για τα κομματικά όργανα του κόμματος θα διεξαχθούν στους ακόλουθους χρόνους και τόπου.

1.Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Καρπενησίου, στο γραφείο της ΝΟ.Δ.Ε στο Καρπενήσι (Ζαχ. Παπαντωνίου 2).

Συνεδρίασε το Δ.Σ. Καρπενησίου με 31 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδρίασε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :
Πριν την συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο κ. Κλεομένη Λάππα α)για έργα στις κτιριακές εγκαταστάσεις σχολικών μονάδων και β) για τα έσοδα του Προπονητικού Κέντρου .

Τουριστική Προβολή Δήμου Καρπενησίου στο “The Mall Athens” (25/11-1/12/2013)

Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής για την ενίσχυση της χειμερινής περιόδου, προγραμματίζει παρουσίαση του Δήμου Καρπενησίου στο εμπορικό κέντρο “The Mall Athens”.
Με περίπτερο εντός του εμπορικού κέντρου,

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου Ημερίδα για την Κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση στο σπίτι

Τη Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 5μμ θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου με θέμα:  «Κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση στο σπίτι».

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ - ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ» το νέο βιβλίο της ΡΑΝΙΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ

Εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου 
στο Δήμο Αγράφων και Καρπενήσι 

Ίσως και να είναι το παιδικό βιβλίο της χρονιάς! Το ήδη βραβευμένο βιβλίο "Μια τρελή - τρελή Αλφαβήτα" της Ράνιας Μπουμπουρή κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου για να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων παιδιών!


ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Σε λειτουργία και πάλι ο Δημοτικός Κινηματογράφος

Από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 ξεκινά και πάλι η λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου. Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη των δημοτών για εναλλακτική διασκέδαση και αφού επιλύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που στερούσαν τη δυνατότητα παροχής της εν λόγω υπηρεσίας , Δήμος Καρπενησίου και ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ επαναφέρουν δυναμικά  τις προβολές.

Θλίψη και πόνος στην κηδεία του 39χρονου στη Βούλπη

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2013, η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου 39χρονου Βασίλη Πέγκα στην Βούλπη Ευρυτανίας που έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Αθήνα.
Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι των Αγράφων τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία με ένα πελώριο «γιατί» να κυριαρχεί στις σκέψεις τους.

Ήδη από την Κυριακή με το άκουσμα της θλιβερής είδησης, βαρύτατο πένθος έπεσε στο χωριό και όχι μόνο.

Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πρότυπος Σταθμός Ορεινής Οικονομίας στο Δήμο Καρπενησίου
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Δήμαρχος τόνισε ότι η παρούσα οικονομική συγκυρία κάνει επιτακτική την ανάγκη χάραξης και υλοποίησης αναπτυξιακής πολιτικής μέσω του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ... ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ

*Η Διοίκηση του Γενικού  Νοσοκομείου Καρπενησίου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την ΟΠΑΠ Α.Ε που, ανταποκρινόμενη σε αίτημα του πρώην βουλευτή μας κ. Ηλία Καρανίκα,

Με λαμπρότητα το πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων στα Λεπιανά

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος οι Άγιοι Ανάργυροι στα Λεπιανά, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στον τόπο μας.

Το εόρτιο ξεκίνησε την παραμονή με την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό και συνεχίστηκε την επομένη με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε και φέτος ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαος.