Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ

Πολλά και διάφορα ακούγονται για μια πιθανή μετακόμιση του Δημάρχου Καρπενησίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 

«Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Δήμου Καρπενησίου

Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ύψους 23.134.634 € αισθητά μειωμένος σε σχέση με τον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους (33.372.416€). Το γεγονός και μόνο αυτό επιβεβαιώνει τις παρεμβάσεις μας όλα τα προηγούμενα έτη περί πλασματικών, μη ρεαλιστικών και «φουσκωμένων» προϋπολογισμών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό του Δήμου Καρπενησίου

Ο προϋπολογισμός που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τον Καλλικράτη αλλά και το ρόλο της τοπικής διοίκησης ως εργαλείου για το πέρασμα και την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής που θυσιάζει το βιοτικό επίπεδο και τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας για την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Περιφέρεια Στερεάς: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός ύψους 180 εκ. ευρώ

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στη Λαμία οι δυο διαδοχικές συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου : Ειδική για την έγκριση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας έτους 2014 και Τακτική με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ ΣΤΟ 3ο & 4ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Χθες Τρίτη 26 και σήμερα  Τετάρτη  27 Νοεμβρίου 2013 θα φιλοξενηθεί στο 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο αντίστοιχα, η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα Αγγελική Βαρελλά.  Όσοι  θέλετε  να γνωριστείτε και να μιλήσετε με τη συγγραφέα, μπορείτε να επισκεφτείτε τα παραπάνω σχολεία από τις 10.00 μέχρι τις 11.00 πμ.  Στο χώρο των  σχολείων θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου με τα έργα της  κας Βαρελλά.

Θ. Χειμάρας: "Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος σε Αυτοδιοικητικές ή Κοινοβουλευτικές εκλογές”

Μετά από 31 χρόνια αφοσίωσης στην πολιτική και την Αυτοδιοίκηση  ο Θανάσης Χειμάρας ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος σε Αυτοδιοικητικές ή Κοινοβουλευτικές εκλογές. Στην απολογιστική του δήλωση αναφέρθηκε στον έντιμο τρόπο που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια , στο έργο του και στους ανθρώπους που τον στήριξαν ευχαριστώντας κυρίως τους πολίτες που με την ψήφο τους τον έστειλαν συνεχόμενα 3 φορές στη Βουλή και 2 στη Νομαρχία.

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ του Φώτη Τσιώκου - ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η επίσκεψη, σε κάθε χώρα, του Προέδρου άλλης χώρας, από μόνη της αποτελεί, αξιόλογο γεγονός.
Ως τέτοια θα έπρεπε να τυγχάνει και της ανάλογης προβολής, από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.