Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 τα Κατσαντώνεια στη "Φούρκα"

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013, θα πραγματοποιηθούν τα Κατσαντώνεια - Η Γιορτή στη σπηλιά του Κατσαντώνη στο Σύχνικο, από το Σύλλογο Απανταχού Κεφαλοβρυσιωτών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λίγα λόγια λόγω καλοκαιρινής  κατάστασης, αλλά φωτογραφίες  έργων του Δήμου Αγράφων  από το χωριό  Δάφνη  έχουμε σε αυτό το τεύχος.
Στην φωτογραφία  1 βλέπουμε εσωτερικό βοηθητικού χώρου σπιτιού  όπου τον Σεπτέμβριο του 2011 σκάφτηκε και τοποθετήθηκε υδρομετρητής.
Στη φωτογραφία 2 βλέπουμε την σωστή θέση του υδρομετρητή που έγινε πρόσφατα ταυτόχρονα με την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης  για την ίδια οικία.


5ος Ευρυτάνειος Δρόμος Άψογη διοργάνωση μοναδική εμπειρία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 ο 5ος Ευρυτάνειος Δρόμος. Ο αγώνας, που ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα στο μνημείο Κοκκάλια του Κρικέλλου διοργανώθηκε από τον Δήμο Καρπενησίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο απανταχού Κρικελλιωτών «Άγιος Νικόλαος», τον αθλητικό σύλλογο Νέας Μάκρης «Τελμησσός» και το τοπικό συμβούλιο του Κρικέλλου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού.

Ως γνωστόν, ο Ευρυτάνειος Δρόμος διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και κάθε φορά σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ενώ καθοριστική είναι και η προσφορά των χορηγών, που χωρίς αυτούς όλα θα ήταν διαφορετικά.
Οι αθλητές, όλων των ηλικιών που έλαβαν μέρος, έτρεξαν συνολικά 19.500 μέτρα.

Πέντε (5) θέσεις εργασίας στο Δασαρχείο Καρπενησίου

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε  (5) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών  του, θα προχωρήσει το Δασαρχείο Καρπενησίου.

125 θέσεις εργασίας στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου

Ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους, το οποίο έχει πεντάμηνη διάρκεια. Στόχος του προγράμματος η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες με ενίσχυση των κοινωνικών δομών σε ανθρώπινο δυναμικό κα η αναβάθμιση των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών των ΟΤΑ, καθώς και των πληροφοριακών συστημάτων και προγραμματισμού.

Ο Πρωτέας κατέκτησε το τουρνουά μπάσκετ στο «Σύνορο»

Ο Πρωτέας ήταν ο νικητής του τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το διήμερο 3 και 4 Αυγούστου ο σύλλογος νέων Κρέντης «Δράσις». Το τουρνουά διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και είχε απόλυτη επιτυχία χάρης στις άοκνες προσπάθειες και το μεράκι των διοργανωτών.