Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Σε χαλαρούς ρυθμούς και με καλή διάθεση η συνάντηση Μπακογιάννη με την ομάδα του

 Γεύμα ευχαριστίας παρέθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του καθώς και στους Αντιπεριφερειάρχες, τους συνεργάτες του και σε όσους ήταν δίπλα του κατά την προεκλογική περίοδο. Μετά το άγχος των εκλογών και την ικανοποίηση της επιτυχίας, ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θέλησε να περάσει μια ήρεμη Κυριακή με όλους τους συνεργάτες του και φίλους και να τους δείξει έτσι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για τον αγώνα που δώσανε μαζί.
Το γεύμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στο Saloon στο Καρπενήσι. Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκλεγμένοι και μη, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα και ζητήματα επικαιρότητας, αλλά και για τη δουλειά που τους περιμένει την 1η Σεπτεμβρίου.
Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο Ευρυτάνας Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του, τον οποίο επέλεξε ο Μπακογιάννης για Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως επίσης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.
Μετά την ευχάριστη αυτή συνάντηση ο Κώστας Μπακογιάννης έχει να σκεφτεί και να αποφασίσει πολλά σχετικά με τους αντιπεριφερειάρχες και τη στελέχωση του επιτελείου του. Εκτός από τους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες των 5 νομών της Περιφέρειας, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει το δικαίωμα να ορίσει ακόμη 6 θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες. Αυτοί οι έξι που θα επιλέξει τελικά εκτός του ότι θα πρέπει είναι ικανοί και γνώστες του αντικειμένου που θα τους ανατεθεί θα πρέπει με την επιλογή τους ο νέος Περιφερειάρχης να κρατήσει και κάποιες ισορροπίες, για να μείνουν οι περισσότεροι ευχαριστημένοι, χωρίς να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες.
Την περασμένη Τρίτη έγινε και η πρώτη συνάντηση μετά τις εκλογές του νέου Περιφερειάρχη με τον απερχόμενο κ. Περγαντά.
Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόμενος από τον Νίκο Χαρδαλιά και δυο ακόμη συμβούλους του,  ζήτησε από τον Κλέαρχο Περγαντά και τους Διευθυντές της Περιφέρειας Στερεάς ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα και φυσικά για τα οικονομικά μεγέθη σε όλα τα επίπεδα.