Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Κοντογεώργου.

Μετά την «Καμπάνα» 60.000 ευρώ και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον βουλευτή Ευρυτανίας,  δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με την Βίλα Λιάπη στο Μ. Χωριό.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Περισσότερο από τέσσερα χρόνια ερευνά η δικαιοσύνη τον τρόπο με τον οποίο η άλλοτε νομαρχία Ευρυτανίας παρείχε εγγύηση σε εταιρεία της για να πάρει δάνειο 4,7 εκατ. Eυρώ από το ταμείο
 Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ανακριτής και εισαγγελέας στο Καρπενήσι ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες της ανάκρισης και αποφάσισαν, σε 18 μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου που κλήθηκαν σε απολογία, και υπηρετούσε έως 31/12/2010, να επιβάλουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, σε ένα μέλος του να αντικαταστήσουν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με εγγυοδοσία 3000 Eυρώ, ενώ στον πρώην νομάρχη και νυν βουλευτή της Ν.Δ. στην Ευρυτανία, Κώστα Κοντογεώργο που απολογήθηκε τελευταίος, επέβαλαν την καταβολή εγγύησης 60.000 Eυρώ.
Όλοι τους αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, όπως απιστία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθότι ο Βουλευτής σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται εμπλεκόμενος και σε επιδότηση που ενέκρινε η ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε. για την βίλα του πρώην Υπουργού Μ. Λιάπη, όταν ο κ. Κοντογεώργος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της.