Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Διανομή Ελαιολάδου χωρίς μεσάζοντες από το Δήμο Καρπενησίου

O Δήμος Καρπενησίου ανακοινώνει πως στο πλαίσιο της δράσης «Ελαιόλαδο χωρίς μεσάζοντες» και κατόπιν συγκέντρωσης παραγγελιών  δημοτών μας  που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν έξτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο «Ξυλούρης»,
πρόκειται να πραγματοποιήσει τη διανομή του ελαιολάδου την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014.Η διανομή θα γίνει στο χώρο της στεγασμένης λαϊκής αγοράς κατά τις πρωινές ώρες.
Οι αιτήσεις για παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2013. Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί επιτόπου ελαιόλαδο στο χώρο παράδοσης μέχρι εξαντλήσεως του προϊόντος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 22373 50024.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΥΓΕΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ο Δήμος Καρπενησίου ανακοινώνει στους δημότες Καρπενησίου πως έχει ξεκινήσει η παράδοση των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν από το νοσοκομείο «Υγεία» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου μας. Οι εξετάσεις παραλαμβάνονται τμηματικά στο Νέο Δημαρχείο, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τους φακέλους τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.  Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε  με το Δήμο Καρπενησίου στα τηλέφωνα 22373 50024 και 22373 50050.