Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΟ Δ.Σ. Η Βασιλική Κουτσοκώστα – Κλεφτοσπύρου συνεχίζει στο τιμόνι του Συλλόγου Γυναικών Βαλαώρας

Ψήφο εμπιστοσύνης από τις γυναίκες της Βελαώρας και όχι μόνο, έλαβε η Βασιλική Κουτσοκώστα καθότι επανεξελέγη πανηγυρικά Πρόεδρος του νέου Δ.Σ., στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Βελαώρα στις 16 Αυγούστου 2013.

Λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή και απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ. κλήθηκαν να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με βάση τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό. Κύριο χαρακτηριστικό των εκλογών, η μεγάλη συμμετοχή των μελών στις αρχαιρεσίες καθώς και η άψογη διαδικασία.
Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι στις εκλογές του Συλλόγου Γυναικών Βελαώρας παραβρέθηκε και ψήφισε ως ενεργό μέλος του, η Αναπληρωτής Δημάρχου Αγράφων, Βάσω Φεγγούλη, η συνεχάρη τον Σύλλογο για την επιτυχή εκδήλωση αλλά και για την εν γένει δραστηριότητά του, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες ευχές της για επιτυχή θητεία, στην δυναμική Πρόεδρο όπως και σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ.
Με την σειρά της η Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό της και εύχεται καλή συνεργασία με το νέο Δ.Σ.
Το νέο ΔΣ του Συλλόγου
Γυναικών Βαλαώρας είναι:
1.Κουτσοκώστα - Κλεφτοσπύρου Βασιλική,
Πρόεδρος
2. Κώτσια Σωτηρία, Αντιπρόεδρος
3. Τόλη Ευσταθία, Γενική Γραμματέας
4.  Τόλη Ελένη, Ταμίας
5. Κονδύλη Παναγιώτα, Μέλος
6. Κώτσια Δήμητρα, Μέλος
7. Κουτσοκώστα Αρτεμισία
Αναπληρωματικά Μέλη:
1. Κονδύλη Μάγδα
2. Τσιαμπόκαλου Άννα
3. Κουτσοκώστα Λαμπρινή
Εξελεγκτική επιτροπή :
1. Ζαχαράκη Άντα
2. Κουτσοκώστα Διαμάντω                                
3. Φεγγούλη Βασιλική
 Αναπληρωματική: Μπισμπίκη Γαρυφαλλιά