Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΒΕΛΟΥΧΙ – ΑΓΡΑΦΑ 2-1


Το 3χ3 πέτυχε το Βελούχι, επικρατώντας των Αγράφων με σκορ 2-1. Το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη, με την νίκη του αυτή παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου με την Δόξα Ραπτοπούλου οδηγούν την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος με 9 βαθμούς. Το Βελούχι παρότι στο τέταρτο της αναμέτρησης προηγήθηκε με 2-0, δεν είχε και την ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα προς το τέλος του αγώνα να δεχθεί τη μείωση του σκορ, μετατρέποντας μια διαφαινόμενη στο μεγαλύτερο διάστημα εύκολη νίκη, σε μια δύσκολη επικράτηση.
Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα δεχόμενοι γκολ μόλις στο 3ο λεπτό και πριν ακόμη συνέλθουν, βρέθηκαν στο 12΄ πίσω στο σκορ με 2-0, γεγονός που επηρέασε κατά πολύ, όπως αποδείχτηκε την γενική εικόνα τους, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο.
Παρόλα αυτά τα Άγραφα μετά το 25΄ ισορρόπησαν το παιχνίδι, είχαν ένα μακρινό σουτ του Μάκκα που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κουτσόπουλου και μιαν καλή ευκαιρία με τον Γουλέτα στο 42΄, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να μειώσουν το σκορ.
Με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0, οι δυο αντίπαλοι, αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν τον αγώνα με αμυντικούς προσανατολισμούς, προκειμένου να διαφυλάξουν το υπέρ τους 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλευόμενοι τον χώρο που τους έδωσαν οι του Βελουχιού, πήραν το κέντρο και πίεσαν για την μείωση του σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι και το 74΄, που δημιουργήθηκε από το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου η πρώτη καλή ευκαιρία με το καλοχτυπημένο φάουλ του Γουλέτα που έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κουτσόπουλου.
Στο 79΄ όμως τα Άγραφα με ωραία ατομική προσπάθεια του μόνιμου και μοναδικού σκόρερ Κώστα Καλύβα, μείωσαν σε 2-1, μπαίνοντας για τα καλά στο παιχνίδι.
Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι το Βελούχι κατέκτησε μια ακόμη νίκη επί ενός αντιπάλου, που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στην αναμέτρηση αυτή.
Την ερχόμενη αγωνιστική το Βελούχι ταξιδεύει στο Ραπτόπουλο όπου θα φιλοξενηθεί από την τοπική Δόξα στο μεγάλο ντέρμπυ της 4ης αγωνιστικής και τα Άγραφα θα υποδεχτούν την Ποταμιά σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
3΄ Ο Συγγελόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια δεξιά στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Κωστούλα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0
12΄ Ο Μπόνιας εκτέλεσε απευθείας κόρνερ από αριστερά πέρασε τους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα του Κωστούλα κάνοντας έτσι δυο τα τέρματα του Βελουχιού 2-0
26΄ Ο Μάκκας σούταρε από μακριά στέλνοντας την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
42΄ Ο Γουλέτας εκτέλεσε απευθείας φάουλ κόντραρε σε αμυντικούς του Βελουχιού και στην συνέχεια ο Κουτσόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά
Β΄ Ημίχρονο
74΄ Ο Γουλέτας εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
79΄ Ο Καλύβας με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Βελουχιού και με ωραίο σουτ στην δεξιά γωνία του Κουτσόπουλου μείωσε σε 2-1
89΄ Ο Νικολάου σέντραρε από αριστερά στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων βρήκε τον Κουτσουπιά αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωστούλα
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Βελούχι: Κουτσόπουλος, Τσιλιμέκης, Συγγελόπουλος, Κρασιάς, Πασσάς, Ντουφεκιάς, Μπόνιας (Νικολάου), Πάτρου, Κρίντας, Γαλανός (Κουτσουπιάς), Γενιτσαρόπουλος (Τσιλίκας)
Άγραφα: Κωστούλας, Τσιγαρίδας Η, Πατρώνης, Κατής (Τσιγαρίδας), Ηλιάδης, Μάκκας, Μάρκης (Γατής Β), Θεοχάρης, Γουλέτας, Καλύβας, Σερπάνος (Μπουμπουρής)