Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ανασχηματισμός του συγκυβερνητικού μορφώματος της εξαθλίωσης της φτωχοποίησης κα της διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας, του Έλληνα πολίτη, της Ελληνικής επιχείρησης και του έθνους των Ελλήνων !

Τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας ζει ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Πασοκοδημοκρατία των μνημονίων.
Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς διέσωσαν τον Συμφοιτητή Γιώργο, έσωσαν τον Ευάγγελο, έσωσαν το πα-σοκ! 
 Δυο κόμματα χρεοκοπημένα που χρωστούν 250.000.000 στις ελληνικές τράπεζες τις οποίες διασώζει για πολλοστή φορά ο Έλληνας φορολογούμενος
ενώ την ίδια ώρα αυτό το τραπεζικό σύστημα διασώζει τα ΜΜΕ των εργολάβων με ζεστό χρήμα Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών, σε μια αλόγιστη διαφημιστική δαπάνη για ανύπαρκτα τραπεζικά προϊόντα, καθότι οι κάνουλες είναι κλειστές τόσο για τον χρεοκοπημένο Έλληνα πολίτη όσο και για τις διαλυμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και ενώ υπόσχονται ανάπτυξη και ρευστότητα που ποτέ δεν ήρθε, ακόμα και σήμερα προσπαθούν να ανακεφαλαιοποιήσουν τις ξοφλημένες τράπεζες τους.

Αυτό το πολιτικό σύστημα αυτή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το σύνολο των κοινοβουλευτικών τους ομάδων έδωσε στις ελληνικές τράπεζες τριακόσια δισεκατομμύρια από το 2008, δεν διεσώθησαν και σύντομα έρχεται κούρεμα καταθέσεων, νέο μνημόνιο με νέα δανειακή σύμβαση, αθρόες απολύσεις, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέοι φόροι και χαράτσια στην ακίνητη περιουσία βυθίζοντας μας σε μια διαρκή υφεσιακή περιδίνηση !

Δυο κόμματα που διαλύθηκαν και συμμαχούν επιδιώκοντας πολιτική επιβίωση πάνω στους εξαθλιωμένους Έλληνες στους οποίους υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση πίσω από τα μεγάλα χαμόγελα και τα ατσαλάκωτα κοστούμια

Αυτό είναι και το συγκυβερνητικό μόρφωμα που προκύπτει μετά τον ανασχηματισμό. Άεργοι με μηδέν ένσημα στην αγορά εργασίας, πολιτικοί επαγγελματίες, χορηγούμενοι από επιχειρηματίες, εφοπλιστές, τραπεζίτες.
Τζάκια οικονομικά-πολιτικά, προπαγανδιστές στα ελληνικά υπουργεία υπόσχονται τυφλή υποταγή στους χορηγούς τους!





Κυβέρνηση Γερμανικής αποικίας, κυβέρνηση εκτέλεσης εντολών από την Τρόικα και ξεπούλημα δημοσίας περιουσίας σε επιχειρηματίες χορηγούς των κομμάτων τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Θα έρθουν το καλοκαίρι στα χωριά μας «βολευτές» της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στις πλατείες και στα καφενεία και θα μας χρυσώσουν το χάπι !
Θα μας πουν πως ήρθε η ώρα της ανάπτυξης ! Μην του πιστέψεις στιγμή, μην συνομιλείς με τους προδότες του έθνους των Ελλήνων.
Να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα! 


ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ
 ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ !
ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΛΥΣΑΝ


Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΣΟΥ
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΣΟΥ !


Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων