Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ - ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ...

Την Τετάρτη 9-10 -13 οι τοπικές εφημερίδες υιοθέτησαν αναπαράγοντας συκοφαντικές δηλώσεις του γνωστού για το ρόλο του υπουργού υγείας κ. Γεωργιάδη.
Συγκεκριμένα οι εφημερίδες επέλεξαν σαν ποιο έγκυρη και ποιο αξιόπιστη πηγή για να δώσουν το προφίλ και την πολιτική διαδρομή συμπατριώτη μας που κατηγορείται για εκβιασμό και χρηματισμό στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», τις δηλώσεις Γεωργιάδη.
Κατά τον κ. Γεωργιάδη ο συλληφθείς επ’ αυτοφώρω πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο προέρχονταν παλιά από το ΠΑΣΟΚ, αλλά τελευταία είχε προσχωρήσει  στο αντιμνημονιακό μέτωπο και στο χώρο της αριστεράς ,εκεί που προσχωρούν όλοι οι διεφθαρμένοι για να μείνουν οι καθαροί στο σημερινό ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, δήλωση ενταγμένη στη γνωστή συκοφαντική θεωρία που θέλει το σημερινό  ΣΥΡΙΖΑ σαν δεξαμενή υποδοχής των διεφθαρμένων που διώχνει το ΠΑΣΟΚ από τις γραμμές του. Μια αντίστοιχη άποψη είχε εκφράσει παλιότερα και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας κ. Λ. Τσιτσάνης κρατώντας όλους τους έντιμους για το κόμμα του και το κόμμα του κ. Γεωργιάδη που συγκυβερνούν για να μας σώσουν.
Θέλουμε, λοιπόν, να ενημερώσουμε τους αναγνώστες των εφημερίδων ότι ο κατηγορούμενος μέχρι να αποδείξει την αθωότητα του, είναι ένα ακόμα λουλούδι από τον μπαξέ των κομμάτων τους και καμία μα καμία σχέση δεν έχει με τη συνδικαλιστική παράταξη που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ,  πολύ δε περισσότερο με τις οργανώσεις του στο χώρο της Υγείας.
Πριν μερικούς μόλις   μήνες και όχι χρόνια, (τον Απρίλη που πέρασε) το Σωματείο των εργαζομένων στο «Σωτηρία» είχε εκλογές και ο κατηγορούμενος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ) από το οποίο εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Για τη θέση του προέδρου  ψηφίστηκε  και από τη ΔΑΚΕ(Ν.Δ.) ,έτσι όπως αλληλοϋποστηρίζονται  και σε πολλά άλλα συνδικάτα διευρύνοντας την συνεργασία  των κομμάτων τους, όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στο κοινωνικό πεδίο. Αντίθετα η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τον ψήφησε, αλλά κατέθεσε και ενστάσεις για το πρόσωπό του.
 Θα πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό ότι όσο η ασκούμενη πολιτική οδηγεί το λαό μας στην καταστροφή τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι συκοφαντίες και οι προσπάθειες τους να περνούν την άθλια προπαγάνδα τους, ότι είναι όλοι ίδιοι. Τα Μ.Μ.Ε. που έχουν επιφορτιστεί το καθήκον της ενημέρωσης, αν δεν έχουν κάνει την επιλογή να αναπαράγουν συκοφαντικές δηλώσεις και δημοσιεύματα, ας φροντίσουν να ελέγχουν τις πηγές που αντλούν τις πληροφορίες τους και να μην μετατρέπονται σε παπαγαλάκια του κάθε συκοφάντη σαν τον κ. Γεωργιάδη.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης και των μηχανισμών της να συκοφαντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζοντας και εξισώνοντας τη δράση του και τη συμμετοχή των μελλών του στους κοινωνικούς αγώνες με την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δείχνει απλά τον πανικό της για την αποκάλυψη της πλήρους αποτυχίας της και την αγωνία της  να σκεπάσει την εξευτελιστική δουλοπρέπειά της απέναντι στην Τρόϊκα που καλεί για νέα μέτρα. Η χυδαία  τακτική να παρουσιαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σαν τρομοκρατική – εγκληματική οργάνωση   υποτιμά τον Ελληνικό λαό όσο και αν οι ακροδεξιοί σύμβουλοι  του κ. Σαμαρά νομίζουν οτι γίνονται αρεστοί στο ακροδεξιό χρυσαυγήτικο-χουντικό ακροατήριο και οτι θα καρπωθούν τους ορφανούς πλέον ψηφορόρους του, αναλαμβάνοντας να τους εκφράσουν πλέον αυτοί. Η τακτική αυτή, που βρίσκει πολλούς αντίθετους και εντός της ΝΔ, είναι ανιστόριτη και επικίνδυνη όπως καλά θυμούνται οι πολίτες τα αποτελέσματά της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960. Είναι   πιο εντιμο, δημοκρατικό   και πατριωτικό να παραδεχθεί ο κ. Σαμαράς με τα κεντροαριστερά του εξαπτέρυγα Βενιζέλο-Στουρνάρα την αποτυχία των μνημονίων και του «λάθος φάρμακου» και να αποχωρήσουν προκυρήσσοντας εκλογές, δίνοντας διέξοδο στη χώρα.
Τέλος μιας και αναφερόμαστε σε Χρηματισμούς, και στα τοπικά μέσα δημοσιεύτηκε ότι ο Δήμαρχός μας θα ταξιδέψει στη Γερμανία μαλιστα με δικά του έξοδα, εμείς ευχαρίστως θα καλύπταμε αυτή τη δαπάνη από τα πενιχρά οικονομικά μας,αν κατά την επίσκεψη του εκεί  έθετε στους Γερμανούς  συνομιλητές του το αίτημα να δοθεί στη χώρα μας η  κατάθεση του Χριστοφοράκου στα Γερμανικά δικαστήρια και η λίστα της ΖΙΜΕΝΣ για τους πολιτικούς που χρηματίστηκαν στην Ελλάδα από τον ίδιο.

ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ...
Αγαπητά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας θα θέλαμε σε ότι μας αφορά να σας πούμε ότι σε προηγούμενο τεύχος πράγματι στο ρεπορτάζ για τον συμπατριώτη μας που πιάστηκε να δωροδοκείτε μεταξύ άλλων αναπαράγαμε και τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Όμως  αγαπητοί μου από πότε και που η αναπαραγωγή σημαίνει και υιοθέτηση των απόψεων αυτών? Εμείς σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αναπαράγουμε δηλώσεις Υπουργών ή δημόσιων φορέων. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι τις θεωρούμε σωστές και ότι συμπίπτουν με τις δικές μας. Πολύ δε περισσότερο ενός ανθρώπου που πριν δυόμιση χρόνια έλεγε για τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει πολιτική σκέψη νηπίου και σήμερα είναι Υπουργός αυτού του πολιτικού νηπίου..  
Σε ότι  αφορά την ουσία της υπόθεσης ευτυχώς που εμείς γράψαμε έστω αυτή την δήλωση και με την δική σας επιστολή έμαθαν οι Ευρυτάνες με ποιο συνδυασμό εκλέχτηκε και από ποιους στηρίχτηκε αυτό το μπουμπούκι και ο γίγαντας του συνδικαλιστικού κόσμου.
Δεν είμαστε παπαγαλάκια κανενός καθότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρουμε ότι… τάδε έφη ο κύριος …και στην συνέχεια δίνουμε όσο χώρο θέλετε να αποδείξετε  την αλήθεια  σύμφωνα με την δική σας εκδοχή.
Τέλος  θεωρούμε πιο σημαντικό από όλα τα αναγραφόμενα στην επιστολή σας ότι με αφορμή το ταξίδι του Δημάρχου Καρπενησίου στην Γερμανία αναφέρεστε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που συγκλόνισε την χώρα μας. Το σκάνδαλο της Ζίμενς.
Αυτό αλλά και πολλά άλλα σκάνδαλα που έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα μας πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αυτό περιμένει και ο Ελληνικός λαός από εσάς… Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση.