Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Στις 7 Απριλίου το τζάμπολ του 4ου τουρνουά μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκε στις 13/3 το απόγευμα στις 5 συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων μπάσκετ σε αίθουσα του Δημαρχείου Καρπενησίου. Το  4ο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου είναι γεγονός και θα αρχίσει την Δευτέρα 7 Απριλίου.


Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν στις 19 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 2 Απριλίου. Η κλήρωση και ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνουν την Παρασκευή 4 Απριλίου. Το τουρνουά θα διακοπεί και φέτος τις ημέρες του Πάσχα.
Παρών στην συγκέντρωση ήταν ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Βαγγέλης Βλάχος και οι εξής εκπρόσωποι των ομάδων: Χρήστος Παπαβασιλείου, Δημήτρης Νιούτσικος, Τάσος Καδάς, Ταξιάρχης Κουτρομάνος, Άγγελος Σαμαντάς, Κατερίνα Μπαλωμένου, Φώντας Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Κουρλός, Γιάννης Χαντζόπουλος, Θωμάς Χονδρός, Κώστας Λέρης, Αλέξανδρος Δημόπουλος, Ίγκλι Οσμενάϊ και Δημήτρης Σταλίκας. Παρών ήταν επίσης ο διαιτητής Θανάσης Χουσιάδας και ο κριτής Θανάσης Γιαννόπουλος.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η διαιτησία και η διασφάλιση της διεξαγωγής του τουρνουά για τα επόμενα χρόνια. Πρόταση όλων ήταν να συνεχίσει το τουρνουά να λειτουργεί στην υπάρχουσα εθελοντική του μορφή και να υπάρξει μια ομάδα ατόμων, η οποία θα αναλαμβάνει την διοργάνωση του ώστε να μην βασίζεται αποκλειστικά σε πρωτοβουλία του Δήμου Καρπενησίου.
Θα συγκροτηθούν δυο επιτροπές, μια για την διαιτησία και μια για την γραμματεία. Επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας και υπεύθυνος για την συγκρότηση της θα είναι ο Θανάσης Χουσιάδας και για την γραμματεία υπεύθυνοι θα είναι οι κριτές της ΕΣΚΑΣΕ Λίλα Κλαουδάτου και Θανάσης Γιαννόπουλος.
Η κάθε ομάδα θα προτείνει και φέτος υποχρεωτικά τουλάχιστον 1 διαιτητή και 1 άτομο για γραμματεία και θα γίνει κλήρωση των διαιτητών και όχι ορισμός.