Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Επιστολή Σερετάκη προς τον πρόεδρο του ΔΣ Καρπενησίου κ. Χρήστο Ντέκα

Μ ε αφορμή την εγγραφή στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Ιούνη 2014 του θέματος που αφορά στον ιδιωτικό αιολικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση «Μοσχοπλάι» Δ.Καρπενησίου – το οποίο εκκρεμεί επί σχεδόν 2 χρόνια με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής της ΝΔ- σημειώνω ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα ορισμένα σοβαρά θέματα για τα οποία το τρέχον Δημοτικό Συμβούλιο έχει την πολιτική και ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί. 
Αυτά αφορούν

- τους υπόλοιπους φακέλους που αφορούν γνωμοδότηση για έργα ΑΠΕ και χρονίζουν στα συρτάρια του Δήμου χωρίς να υπάρχει καν ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
-το θέμα του ν. 4250/26-3-14, της λεγόμενης  «αξιολόγησης» και της έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών από τον Δήμαρχο ή τον ΓΓ του δήμου όπως αναφέρει η απαράδεκτη κυβερνητική εγκύκλιος που ανοίγουν το δρόμο σε απολύσεις υπαλλήλων, παραπέρα αντιδράστική ανατροπή εργασιακών σχέσεων και την υποβάθμιση έως και κλείσιμο διευθύνσεων και τμημάτων
Ζητώ τα παραπάνω θέματα να τεθούν στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης.

Νίκος Σερετάκης
Λαϊκή Συσπείρωση Καρπενησίου