Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Χαλιάσος


Την περασμένη Τρίτη 20/4/10, ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Γιώργος Χαλιάσος.
Μετά την ορκωμοσία του ο κ. Χαλιάσος έπιασε αμέσως δουλειά και ζήτησε να ενημερωθεί τόσο από τους ιατρούς όσο και από το υπόλοιπο προσωπικό για τα ζητήματα του Νοσοκομείου.
Όπως δήλωσε ο κ. Χαλιάσος με τον απερχόμενο Διοικητή κ. Λάππα δεν έχουν συναντηθεί ακόμα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του στο Καρπενήσι για τακτοποίηση θεμάτων τελευταίας στιγμής, συναντήθηκε σε φιλικό κλίμα με τον κ. Λάππα χωρίς, όμως, να ενημερωθεί πλήρως επισήμως για το Νοσοκομείο.
Τέλος, ο κ. Χαλιάσος τόνισε ότι θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το καλό όνομα του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, στοχεύοντας να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις αναβάθμισης τόσο της περίθαλψης των ασθενών, όσο και της παροχής υπηρεσιών υγείας γενικότερα.
Να ευχηθούμε στον Γιατρό, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου, γεννήθηκε το 1947. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική. Για 4 χρόνια εργάστηκε ως ιδιώτης γιατρός στη Λαμία. Το 1987 εντάχθηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), ενώ για περίπου 10 χρόνια (1989-1998) υπηρέτησε ως διευθυντής στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας. Το 1998 εκλέχθηκε δήμαρχος στο δήμο Φουρνάς Ευρυτανίας, από όπου αποχώρησε για προσωπικούς λόγους το 2000.