Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

H 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Άγνωστοι φορώντας κουκούλες εισέβαλαν σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου, την ώρα που ήταν παρούσα η Ντόρα Μπακογιάννη και έριξαν πέτρες, αυγά, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα.
Παρότι, οι κύριοι υπεύθυνοι για το κατάντημα της πατρίδας μας είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί μας, τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες. Εκείνο όμως που με πείραξε περισσότερο στην όλη υπόθεση είναι ότι σε αυτή την «επίθεση» οι κουκουλοφόροι, έβρισαν τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη. Σε τι σας έφταιξε βρε αναρχοφασίστες ο Παύλος, που σας ενόχλησε εκεί κάτω στην Κρήτη; Φιλότιμο βέβαια σε τέτοιους ανθρώπους δεν υπάρχει, λίγος σεβασμός όμως στην μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου, έπρεπε…

* Πολύ σωστή η πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για τη διαπραγμάτευση, τη δημιουργία «δίχτυ» κοινωνικής προστασίας για τους πιο αδύναμους Έλληνες και τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων. Η ΔΗΣΥ, λοιπόν προτείνει να μειωθούν τα  στεγαστικά δάνεια με επιδότηση του επιτοκίου 2,5 μονάδων για μια πενταετία. Με την πρόταση αυτή,  ένας δανειολήπτης με υπόλοιπο δανείου 100.000 ευρώ και χρόνο αποπληρωμής 15 έτη θα δει τη δόση του να μειώνεται από τα 760 στα 460 ευρώ, κερδίζοντας περίπου 10.000 ευρώ. Στο εν λόγω πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν εισόδημα κάτω των 30.000 ευρώ, η ακίνητη περιουσία τους είναι κάτω των 200.000 ευρώ και τα δάνεια τους αφορούν αποκλειστικά την πρώτη κατοικία, με επιδοτούμενο υπόλοιπο μέχρι το πολύ 150.000 ευρώ για τα πρώτα 100 τ.μ του ακινήτου.

* Στον Real fm και στην εκπομπή των Δημήτρη Μάρκου - Μάρως Λεονάρδου μίλησε ο Ευρυτανικής καταγωγής δήμαρχος Βύρωνα, με αφορμή τις πρώτες εντολές να κοπεί το ρεύμα σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι! Ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε ότι θα...συσταθεί άμεσα ένα ειδικό συνεργείο τεχνικών, το οποίο θα αποκαθιστά αμέσως τη σύνδεση σε εκείνα τα νοικοκυριά που διεκόπη η ηλεκτροδότηση! Ξεκαθάρισε φυσικά ότι αναφέρεται σε όλους εκείνους που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ, είτε γιατί έμειναν χωρίς δουλειά, είτε γιατί έχουν τη δόση του δανείου τους που τρέχει και ανάλογες υποχρεώσεις! Τόνισε, τέλος, προειδοποιώντας μ' αυτό τον τρόπο αυτούς που θα εκτελούν τις εντολές διακοπής του ρεύματος, ότι όποιος τολμήσει να στερήσει από οικογένεια το δημόσιο και σημαντικότατο για την υγεία των πολιτών αγαθό, θα προκαλέσει τον ξεσηκωμό και την έκρηξη ολόκληρης της κοινωνίας! Την δυναμική και την αποφασιστικότητα του Αγραφιώτη Δημάρχου του Βύρωνα, ευχόμαστε να την αποκτήσουν όλοι οι Δήμαρχοι της Ελλάδας και πρώτοι απ΄ όλους οι δικοί μας εδώ στην Ευρυτανία. 

* ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό : ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση .
Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 Εuro το καθένα!