Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση των Προέδρων ΝΟΔΕ με τον Αντώνη Σαμαρά

Στη σύνοδο των Προέδρων ΝΟΔΕ, που συγκάλεσε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Αντώνης Σαμαράς στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στην Αθήνα, συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Ευρυτανίας Δημήτρης Κολοκύθας και οι  Πρόεδροι των ΝΟΔΕ της Στερεάς Ελλάδας Βίβιαν Αργύρη Φθιώτιδας, Βασίλης Δεμερτζής Ευβοίας, Δημήτρης Καραμάνης Βοιωτίας και Κώστας Καπούρος Φωκίδας.

Στη σύσκεψη ο Πρόεδρος του Κόμματος, ανέλυσε διεξοδικά την κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα με την ψήφιση του Δεύτερου Μνημονίου αλλά και τα όσα προηγήθηκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και οδήγησαν στις διαγραφές βουλευτών.
Παρουσίασε επίσης τις προτεραιότητες ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στην οποία έχουμε ήδη εισέλθει. Προδιαγράφοντας τους στόχους ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι οι πάντες θα πρέπει να λειτουργήσουν με αποκλειστικό στόχο την αυτοδυναμία στις εκλογές.
Στη διάρκεια της σύσκεψης, που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, έγινε εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, υποβλήθηκαν προτάσεις για καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του κομματικού μηχανισμού και δρομολογήθηκαν διαδικασίες, όπως οι ξεχωριστές συσκέψεις με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας των Προέδρων των ΝΟΔΕ ανά Περιφέρεια και οι περιοδείες του Προέδρου σε περιοχές της Ελλάδας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας του Κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός και ο Γενικός Διευθυντής Θανάσης Σκορδάς.