Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευρυτανίας για την Παραίτηση Κολοκύθα




Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι του σημερινού μας δελτίου τύπου με  (Αρ. Πρωτ. 3) για την δράση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας με τίτλο «Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι» και έρχεται στα τοπικά μέσα η δημοσίευση της παραίτησης του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας και της Τ.Ο. Καρπενησίου κου Κολοκύθα Δημητρίου.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας χαιρετίζουν την απόφαση του προέδρου να παραιτηθεί, έστω και καθυστερημένα, κάνοντας πράξη το αυτονόητο!

Η Νέα Δημοκρατία και ο τοπικός βουλευτής εξελέγησαν με υποσχέσεις διαπραγμάτευσης και δεσμεύσεις 18 σημείων τα οποία πετάχτηκαν στο κάλαθο των αχρήστων την επομένη των εκλογών και υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού εφαρμόζουν την πολιτική των αποτυχημένων μνημονίων , «του λάθους μίγματος πολιτικής, του σπιράλ θανάτου, της συνιπογραφής του λάθους» κατά τα λεγόμενα του συγκυβερνήτη των προθύμων και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά!

Τα ψέματα τέλειωσαν κύριοι! Ένας ένας εγκαταλείπουν το καράβι της συγκυβέρνησης, εκτεθειμένοι ,προδομένοι και εξαπατημένοι !
Το καράβι της εξαθλίωσης του Ευρυτάνα, του Ελληνικού λαού !

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας καλούμε ξανά τον τοπικό βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας κο Κοντογεώργο, να λάβει το μήνυμα μας, αλλά και του παραιτηθέντος προέδρου της ΝΟΔΕ που ρητά αναφέρει μεταξύ άλλων, «Εύχομαι την τήρηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων, για την χαμένη τιμή της πολιτικής» στο σχετικό δελτίο τύπου και να καταψηφίσει τα μέτρα εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, που θα μας βυθίσουν ανεπιστρεπτί, σε μια βαθύτατη ύφεση-εξαθλίωση
χωρίς ιστορικό προηγούμενο.



Για την συντονιστική Ευρυτανίας

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης ανάπτυξης μεταφορών
υποδομών& δικτύων