Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δυσαρέσκεια για την περίεργη «εισβολή» ξένων επιχειρήσεων στην Καρπενησιώτικη αγορά

Με μεγάλη δυσαρέσκεια και απορία, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου πληροφορήθηκε ότι ορισμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Καρπενησίου, μοίρασαν εκπτωτικά κουπόνια συγκεκριμένης αλυσίδας έτοιμων ενδυμάτων που δραστηριοποιείται στη Λαμία.

Παρά το γεγονός ότι η πράξη αυτή δεν στερείται νομιμότητας, το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί ότι στις παρούσες συνθήκες κατά τις οποίες τα καταστήματα της ευρυτανικής πρωτεύουσας παλεύουν καθημερινά να εξοικονομήσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, είναι τουλάχιστον άδικο κάποιοι συμπολίτες μας να επιλέγουν να μην ενισχύσουν την τοπική αγορά. Είναι γνωστό σε όλους ότι κάθε ευρώ που ξοδεύεται στην αγορά του Καρπενησίου ξαναγυρίζει στους κατοίκους του και η μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου μας αυτή την εποχή έγκειται ακριβώς στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας προς την κατεύθυνση αυτή.
“Όταν οι προσπάθειες αυτές υπονομεύονται από εμάς τους ίδιους”, τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος, “τότε είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας. Όσο για εκείνους που θα υποστηρίξουν ότι η τοπική αγορά είναι ακριβότερη και ότι θα έπρεπε να κινηθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να τονίσουμε ότι ήδη οι τιμές στο Καρπενήσι είναι απολύτως ανταγωνιστικές από οποιαδήποτε άλλη γειτονική πόλη και δεν χρειάζεται παρά μια σύντομη επίσκεψη στα καταστήματα για να το αντιληφθούν όλοι”.
Ο Πρόεδρος Πάνος Καραγιάννης και το Δ.Σ. θεωρούν άστοχη την ενέργεια των συγκεκριμένων επιχειρήσεων και ελπίζουν ότι στο μέλλον δεν θα επαναληφθεί.