Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - 74χρονος πνίγηκε στον «Κλαρωτό»


Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 74χρονος άνδρας από το Καρπενήσι, ο οποίος πνίγηκε στα νερά του Κλαρωτού ποταμού.
Το συμβάν έγινε την περασμένη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012. Όπως συνήθιζε ο άτυχος άνδρας, να πηγαίνει κάθε μέρα στο στάβλο του, διασχίζοντας το ρέμα, προκειμένου να ταΐσει και να φροντίσει τα ζωντανά του, έτσι και τη μέρα εκείνη, ακολούθησε το πρόγραμμά του, αλλά η μοίρα του είχε γράψει το φινάλε του.
Ο άτυχος 74χρονος, στην προσπάθειά του να διασχίσει το χείμαρρο, όπου τα νερά ήταν ορμητικά λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στο χείμαρρο.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, καθώς με την πτώση στο νερό, έπαθε αναρρόφηση και πνίγηκε.
Η αδερφή του αδικοχαμένου, μόλις αντιλήφθηκε την απουσία του, αργά το απόγευμα, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία έφτασε αμέσως στο σημείο, όπου μετά από λίγο βρήκε το άψυχο σώμα μέσα στα παγωμένα νερά του χειμάρρου.
Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, μετέφεραν τη σωρό στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και στη συνέχεια η σωρός μεταφέρθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να γίνει η νεκροψία –νεκροτομή.