Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - Β΄ ΜΕΡΟΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ


*Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από το ρεπορτάζ  του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο Υπουργός πρόκειται να
απαγορέψει τον συνουσιασμό εγγάμων ζευγαριών  με προφύλαξη καθότι σύμφωνα με το σκεπτικό του η πράξη αυτή αποτελεί  φοροδιαφυγή. Φυσικά ο μεγάλος αγωνιστής της Δημοκρατίας  που εκτελεί χρέη Προέδρου Δημοκρατίας θα υπογράψει το εν λόγο κείμενο διότι και αυτός, τι σημαίνει ένας Έλληνας ακόμη μάλλον δεν ξέρει. ..

*Καλή πατρίδα σύντροφε  φώναζαν οι εξόριστοι αγωνιστές όταν αναγκάζονταν  να εγκαταλείψουν την χώρα τους πριν αρκετά χρόνια. Σήμερα που η φυγή πολλών Ελλήνων και αρκετών όπως γνωρίζω Ευρυτάνων στο εξωτερικό δεν είναι από  πολιτικούς πρόσφυγες  αλλά προήλθε από τα καλύτερα μυαλά, τους λαμπρούς επιστάμενους μας, δεν αναφωνούν το ίδιο σύνθημα όμως μέσα τους όταν  φεύγουν για μια καλύτερη τύχη στο Εξωτερικό.   Απλά εγκαταλείπουν την πατρίδα θυμωμένοι, ελπίζοντας σε μια καλή , υγιή και ελεύθερη Ελλάδα όταν θα επιστρέψουν..

*Με Προεδρικό διάταγμα που μόνο ο Ε.Π. έχει στην κατοχή του η 6η  Αυγούστου  κηρύσσεται Εθνική  Αργία  καθότι γιορτάζουν οι  Σωτήρες του ΕΘΝΟΥΣ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης  και Στουρνάρας.  Η πληροφορία που έφτασε και στο Νομό μας, αναφέρει ότι «με απόφαση  της Περιφέρειας και των Δήμων  και στην Ευρυτανία μας  θα γιορταστεί τον Αύγουστο η εν λόγω γιορτή με ιδιαίτερες τιμές  καθότι στο εορτολόγιο έχουν συμπεριληφθεί  και δικοί μας τελευταίοι τοπικοί σωτήρες, Καρανίκας  και Κοντογεώργος  γνήσια τέκνα  της μάνας Ευρυτανικής  Πατρίδας, διότι με αυτοθυσία ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, σώζοντας κυριολεκτικά τον τόπο από δεινά και ταλαιπωρίες.

*Στεναχωρημένους είδα 2-3 Αυτοδιοικητικούς στον Δήμο Αγράφων. Μάλιστα ο ένας εξ΄ αυτών δεν μπορεί να το χωνέψει πως ήλθαν έτσι τα πράγματα και εκεί που ήταν μέχρι προχθές ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ των αιθέρων, μετά από λίγες μέρες θα βρεθεί στην απόξω. Έτσι είναι αυτά φίλε μου. Όταν δεν εκτιμάς τον ευεργέτη σου, μοιραία έρχεται η ώρα που το πληρώνεις.

*Βέβαια στον Δήμο Αγράφων αναμένονται κινήσεις που θα κάνουν μεγάλη αίσθηση. Το λέω αυτό γιατί πολλοί ήδη άρχισαν να τοποθετούν τους νέους Αντιδημάρχους κάνοντας μάλιστα αναφορά και σε πρόσωπα που δεν πρόκειται να επιλεγούν για τις θέσεις αυτές για ειδικούς λόγους. Θυμηθείτε πάντως ότι θα έχουμε εκπλήξεις μεγατόνων.